Dissabte, a les 22.05

Irene Montero, Carles Porta i Narcís Bardalet, a "Preguntes freqüents"

Demà, a les 22.05, a TV3, "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Irene Montero, ministra d'Igualtat; Carles Porta, periodista i director de "Crims"; Narcís Bardalet, metge forense, i Tomàs Alcoverro, corresponsal a l'Orient Mitjà. L'actuació musical anirà a càrrec de Sara Roy, que interpretarà la cançó "Poetes".

Cristina Puig
Cristina Puig

Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Irene Montero, ministra d'Igualtat, dos dies abans de la celebració del Dia de les Dones. Es parlarà de les relacions amb el PSOE, de la monarquia espanyola i de la situació a Catalunya després de les eleccions del 14F.

També es descobrirà per què ens agrada tant la crònica negra i les informacions de successos. Serà amb Carles Porta, periodista i director de "Crims", que acaba de publicar "La farmacèutica. 492 dies segrestada", i amb el metge forense Narcís Bardalet.

Es conversarà amb Tomàs Alcoverro, el corresponsal més veterà a l'Orient Mitjà. Ara repassa els seus més de 50 anys de trajectòria en el llibre "Tot està per dir".

A les cadires dels periodistes, aquesta setmana seuran Neus Tomàs, Gemma Liñán, Jordi Panyella i Esperanza Escribano.

El programa comptarà amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Alejandro López-Fonta, i la col·laboració de Quico Sallés.

L'actuació musical anirà a càrrec de Sara Roy, que interpretarà la cançó "Poetes".

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut