Dijous, a les 21.55, a TV3

Infidelitats, negociacions i fantasmes, al "Polònia"

Demà, dijous, a les 21.55, a l'espai de sàtira política "Polònia", se sabrà com ha anat la reunió entre Esquerra i el PSOE, i es veurà que els dos partits negocien a velocitats diferents.

A Waterloo, Quim Torra (Ivan Labanda), Eduard Pujol (Jordi Soriano), Meritxell Budó (Mireia Portas), Elsa Artadi (Agnès Busquets) i Carles Puigdemont (Queco Novell) es queixarà de la falta de respecte que suposa que l'actual president de la Generalitat no participi en les reunions.

S'estrenarà "El séptimo sentido", la continuació d'"El sexto sentido", en què un nen veu morts polítics: Aznar (David Marcé), Felipe González (Ivan Labanda) i Alfonso Guerra (Pep Plaza), que no paren de demanar que no hi hagi pacte entre el PSOE i Esquerra.

Tsunami Democràtic ha convocat una manifestació per al Barça-Madrid. Veient la mobilització policial que això suposa, una família catalana ha decidit organitzar una acció del Tsunami al seu menjador perquè la policia els vigili la casa mentre estan de vacances.

Els presos polítics han obtingut el segon grau i podrien sortir de la presó d'aquí unes setmanes si troben feina. Per això, un empresari independentista mirarà de fer-los lloc a la seva empresa acomiadant tots els seus treballadors.

A La Zarzuela, Felipe (Pep Plaza) i Letícia (Agnès Busquets) discuteixen sobre les suposades infidelitats del rei Joan Carles, ara que s'ha descobert que podria tenir un fill il·legítim. Tot i que estan convençuts que el rei emèrit no cometria mai un error com aquest.

I el programa descobrirà com s'ha adaptat a la seva nova feina diplomàtica l'exministre Josep Borrell (Queco Novell). I Josep Bou (Fermí Fernàndez) ensenyarà la seva altra faceta com a animador de festes infantils.

tv3.cat/polonia
facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3
youtube.com/polonia

Anar al contingut