Dijous, a les 22.05

Infecthanos arriba a "Polònia" a "The CAPvengers"

Demà, dijous, a les 22.05, a TV3, a l'espai de sàtira política "Polònia", la covid ha arribat a plató, literalment. Després del repte de fer un programa confinat des de casa durant l'inici de la pandèmia, l'equip s'enfronta a un repte més complicat: fer un programa sense part dels actors.

Davant aquesta estranya situació, on no paren de desaparèixer actors, Carles Porta (Fermí Fernàndez) posarà llum a la foscor i mirarà de resoldre què està passant al programa.

I arriba el tràiler d'una nova entrega de "The CAPvengers. L'era de l'òmicron". Infecthanos (David Olivares) intentarà fer emmalaltir un 50% de la població, però un grup de valents herois, comandat per Josep Maria Argimon (Xavi Serrano) i Carmen Cabezas (Judith Martín), lluitarà contra la infecció.

Punt final a les llicències per edat. La mesa del Parlament ha rectificat i ha fet marxa enrere en la reforma que permetia als treballadors de més de 60 anys seguir cobrant el sou sense treballar fins a la jubilació. Es descobrirà com ho ha gestionat Laura Borràs (Agnès Busquets) i el cambrer del croissant (Marc Rodríguez), que ara té una nova proposta laboral.

El Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions ha presentat un nou pla per millorar les condicions dels autònoms. En què consisteix, aquesta millora? El programa ho repassarà amb un vídeo explicatiu sobre com funciona el nou sistema de pagament per trams.

La justícia belga ha decidit repetir el judici contra Valtònyc. Tot i que no és definitiu, es tractaria del primer èxit de Llarena (David Olivares). Fruit de l'eufòria del moment, el jutge ha decidit muntar una exposició amb totes les seves euroordres.

Almeida (Albert Mèlich) ha convidat Djokovic (Xavi Carreras) a jugar el Masters de Madrid, però Ayuso (Lara Díaz) no hi està d'acord. Es veurà com s'ho fa l'alcalde per amagar el tenista de la presidenta.

Finalment, Pedro Sánchez (Pep Plaza) ja no sap com evitar les peticions de Pere Aragonès (Jordi Soriano) per fer una taula de diàleg. Per això, contractarà un ninja per aprendre com fer-se invisible i esquivar les situacions més incòmodes.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut