Dimecres, a partir de les 8.30

Inés Arrimadas, presidenta de Ciutadans, a "Els matins"

Demà, dimecres, a partir de les 8.30, "Els matins", presentat i dirigit per Lídia Heredia entrevistarà la presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas.

Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"

Les incògnites de la nova variant

El director del consorci que coordina la seqüenciació genòmica del virus de la Covid-19 a Espanya, l'investigador del CSIC Iñaki Comas, respondrà als dubtes que planteja l'extensió de la nova variant descoberta al Regne Unit.

La situació als hospitals

El programa anirà a Manresa, perquè l'hospital de la capital del Bages és un dels que ha vist augmentar més el nombre d'ingressats per Covid.

Infermer a Anglaterra

També es conversarà amb Joan Pons, infermer a l'Hospital de Sheffield, per saber quina és la situació allà i en quines condicions treballen.

Les Canàries, a l'horitzó

Es connectarà amb Dakar, amb l'enviat dels informatius de TV3, Lluís Caelles, perquè expliqui què ha canviat últimament perquè creixi tant el nombre de  joves que emprenen el perillós viatge cap a les Canàries.

Urbanites i rurals

En la primera nota de veu de l'any, Natza Farré plantejarà les discrepàncies entre els habitants del camp i la ciutat, accentuades ara pels confinaments de la pandèmia.

L'anàlisi de l'actualitat

I a la taula del programa, Neus Tomàs i Álex Sàlmon comentaran i contextualitzaran les notícies del dia.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut