"Incerta glòria. Confessions", al 33

Diumenge, a les 21.35, el 33 emet "Incerta glòria. Confessions", una conversa entre el director de cinema Agustí Villaronga, la productora Isona Passola i l'editora Maria Bohigas sobre com s'ha traslladat el llibre de Joan Sales a la gran pantalla. La pel·lícula, produïda per Massa d'Or Produccions i TV3, es va estrenar el 17 de març amb un excel·lent resultat a Catalunya, superior a l'aconseguit amb "Pa negre" en el primer cap de setmana i amb la segona millor recaptació de les estrenes d'aquell cap de setmana, després del blockbuster "La bella i la bèstia".

A "Incerta glòria. Confessions", el director de cinema Agustí Villaronga, la productora Isona Passola i l'editora Maria Bohigas conversaran sobre com s'ha traslladat a la pantalla la novel·la "Incerta glòria", quina és la intenció de la pel·lícula i quines són les principals connexions amb l'obra de Joan Sales.

La conversa es va enregistrar al pavelló de Sant Rafael de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona, un espai que a la pel·lícula apareix convertit en un hospital infantil.

Al llarg dels vint-i-nou minuts que dura la peça, s'exposen diverses reflexions sobre l'univers creatiu del director mallorquí, així com la relació entre els personatges de la pel·lícula i els de la novel·la. Al mateix temps, es desvelen algunes particularitats de la producció i es repassa l'obra de Joan Sales.

"Incerta glòria. Confessions" és una coproducció de Massa d'Or i La Xarxa.

tv3.cat/33

Anar al contingut