iCat s'instal·la al Primavera Sound

Des del dijous 30 de maig fins al dissabte 1 de juny, iCat s'instal·larà al Parc del Fòrum amb un estand propi per seguir en directe la dinovena edició del festival Primavera Sound, del qual n'és media partner.

El programa "independents", amb Josep Martín i David Talleda, s'emetrà en directe des del festival, i l'emissora oferirà, entre altres, els concerts de Courtney Barnett, Nathy Peluso i Empress Of.

TEMA:
Primavera Sound
iCat s'instal·la al Primavera Sound

Arriba una nova edició del Primavera Sound, la que fa dinou, i iCat, l'emissora de música i cultura de Catalunya Ràdio, s'instal·la un any més al Parc del Fòrum amb un estand propi per seguir en directe tota l'activitat del festival barceloní, que es farà del 30 de maig a l'1 de juny. A partir de demà dijous, a les 19.00, el programa "Independents", amb Josep Martín i David Talleda, entrevistarà la cantautora basca Elena Setién, l'asturiana Lorena Álvarez i i les uruguaianes Eli Amic i Phoro, i revisarà la programació i les activitats del Primavera Pro, la secció professional del festival. Divendres 31, comptarà amb entrevistes a la cantautora neozelandesa Aldous Harding i a les catalanes Museless i La Tiguerita, entre altres.

 

Els concerts en directe d'iCat

Una selecció de concerts d'aquesta edició de Primavera Sound es podrà escoltar a l'antena d'iCat entre dijous i dissabte. Amb majoria de dones, perquè són elles les protagonistes majoritàries del cartell, Courtney Barnett, Empress Of, Nathy Peluso, Pavvla i Kali Uchis cobriran un espectre que va del folk-pop a l'R&B i l'urban, passant pel pop electrònic. Altres cites destacades d'aquesta selecció són Kurt Vile, Mac DeMarco i Boy Pablo.

 

Dijous, 30 de maig

  • 20.30-21.45 – Mac DeMarco
  • 21.50-23.05 – Courtney Barnett

Divendres, 31 de maig

  • 20.00-20.45 – Pavvla
  • 20.45-22.00 – Empress Of
  • 22.00-22.30 – Kurt Vile

Dissabte, 1 de juny

  • 18.45-19.30 – Boy Pablo
  • 19.40-20.40 – Nathy Peluso
  • 20.45-21.45 - Kali Uchis
  • 21.45-22.30 - Lucy Dacus

 

Els imprescindibles del Primavera Sound i les intèrprets femenines, a iCatTapes

"Els imprescindibles del Primavera Sound" és la selecció que han elaborat Albert Puig, Josep Martín, Blai Marsé, Miqui Puig, Montse Virgili i Marc Ruiz per no perdre's el més sorprenent del festival.

iCat també té la seva playlist particular del festival, les iCatTapes, que es poden seguir al web de l'emissora, amb una recopilació d'intèrprets femenines com a protagonistes, en una edició en què ocupen una part majoritària del cartell.

 

iCat.cat

facebook/iCat

twitter./iCat

instagram/iCat

 

ARXIVAT A:
Primavera Sound
Anar al contingut