iCat regala un abonament doble i dues nits d'hotel per gaudir del Festival Músiques Disperses de Lleida

Ja s'ha obert al web catradio.cat/icat el concurs per guanyar un abonament doble per als concerts dels dies 13 i 14 de març del Festival Músiques Disperses de Lleida, que se celebrarà a diversos espais de la ciutat del 12 al 15 de març

Pau Riba en modalitat aniversari pels 50 anys de "Dioptria", Dúo La Loba, Derby Motoreta's Burrito Kachimba, els veterans Cánovas, Adolfo y Guzmán, Sachiko Kaneboku i Ivory Tusk són els protagonistes de l'edició 2020 del Festival Músiques Disperses de Lleida (MUD), que torna a instal·lar-se en diversos espais de la ciutat entre el 12 i el 15 de març amb una bateria folk en totes les seves formes.

Tots aquells que vulguin aconseguir un abonament doble per a tots els concerts de divendres 13 i dissabte 14, més dues nits d'hotel i el dinar de dissabte, poden participar en el concurs que ja ha posat en marxa iCat al seu web. Per poder-hi participar cal estar donat d'alta al portal de la CCMA i contestar una pregunta. Hi ha temps per fer-ho fins al 6 de març a les 10.00.

catradio.cat/icat

Anar al contingut