Koko-Jean Davis a "El Desconcert" diCat 2019, Sala Apolo
Dijous, a les 21.00

iCat presenta el Black Music Festival 2020 amb Koko-Jean & The Tonics en concert

Dijous, 27 de febrer, a les 21.00, iCat presenta el Black Music Festival amb un concert inaugural a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, que portarà a l'escenari el nou projecte de Koko-Jean Davis acompanyada per The Tonics.

Els oients d'iCat, el canal de música i cultura de Catalunya Ràdio, poden aconseguir invitacions dobles per assistir a la festa de presentació del festival de música negra de Catalunya.

iCat presentarà dijous la dinovena edició del Black Music Festival, amb un concert inaugural amb Koko-Jean & The Tonics, que l'emissora emetrà en directe. L'actuació és una Experiència iCat oberta als oients, que fins dimarts poden participar en el sorteig per aconseguir dues invitacions per al concert.

Aquesta actuació obrirà el Black Music Festival 2020 que, entre els dies 6 i 29 de març, ofereix concerts de música negra arreu de la geografia catalana, amb la participació de grups com Hannah Williams, Aiala, The Cat Empire, Ben l'Oncle Soul i Monica Green.

La festa de presentació del festival, que es farà dijous a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, oferirà un concert d'excepció: el nou projecte de l'exvocalista de The Excitements, Koko-Jean Davis, amb Dani Baraldés (guitarra), Víctor Puertas (harmònica i veus) i Anton Jarl (bateria), rebatejats com The Tonics per a una nova etapa de música negra explosiva, que tenen previst publicar el primer disc ben aviat.

 

iCat.cat

facebook/iCat

twitter/iCat

instagram/iCat

 

Anar al contingut