iCat fm programarà a partir de dilluns 150 espais sobre turisme cultural per Setmana Santa

iCat fm dedicarà bona part de la programació de la setmana que ve a les activitats i viatges culturals que es poden fer per Setmana Santa.

Així, a partir de dilluns que ve fins al 16 de març, programarà 150 espais amb consells pràctics per viatjar a bon preu, propostes sobre destinacions, racons i activitats per aprofitar el temps a 25 ciutats diferents.
Els corresponsals d'iCat fm explicaran què es pot fer, per exemple, a Londres, París, Roma, Moscou, Amsterdam, Berlín, Nova York, Washington, Reykjavík, Bilbao, Madrid i València. Parlaran d'exposicions úniques, de llibreries amb encant, de passejades i racons inèdits, d'activitats musicals i concerts en viu.
A més, des de la redacció es donaran consells per aconseguir bitllets i viatges econòmics a través d'internet i també s'informarà d'opcions alternatives. Entre aquestes, l'intercanvi de cases, els albergs juvenils, les rutes independents, les destinacions exòtiques, i els webs de turisme poc convencional. També es proposarà descobrir algunes ciutats a través de la literatura.
Tots els continguts estaran disponibles al web de l'emissora www.icatfm.cat, amb enllaços d'interès.
Anar al contingut