iCat fm guardonada amb el Premi Nacional d'Internet

iCat fm ha estat guardonada avui amb el Premi Nacional de Radiodifusió, Televisió, Internet i Telecomunicacions, en el seu apartat d'Internet, que concedeix el Departament de Cultura.

El jurat, compost per destacats professionals del món de la comunicació, ha destacat el projecte iCat fm "com una de les renovacions més encertades del paisatge comunicatiu català recent". El jurat del Premi Nacional ha valorat molt especialment la seva irrupció a internet, que ha permès a iCat fm "guanyar en qualitat, diversitat i audiència. L'aposta per internet amplia els continguts oferts en el format tradicional de la freqüència modulada i multiplica l'oferta mitjançant tres nous canals de jazz, músiques del món i cançó cantada en català, fet que la revalora i la rejoveneix".
iCat fm és el projecte més recent del Grup d'emissores pensat per a ràdio i internet amb l'objectiu de promoure el consum cultural. Els continguts del canal són complementaris en els dos mitjans i suposen una nova manera d'entendre la comunicació del segle XXI.
iCat fm es va inaugurar el 23 d'abril del 2006 i en poc més d'un any ha estat reconeguda amb el Premi Ciutat de Barcelona pel seu caràcter innovador, amb el Premi Ràdio Associació a la millor proposta d'innovació i amb el Premi Internet Global Congress 2007 a la innovació digital.
L'acte de lliurament dels Premis Nacionals de Radiodifusió, Televisió, Internet i telecomunicacions tindrà lloc el proper 6 de novembre, a la sala Petit Palau del Palau de la Música Catalana.
Anar al contingut