iCat fm engega temporada renovant Cabaret elèctric i amb una edició de cap de setmana de 5 minuts+

Delicatessen, amb Albert Puig, avança una hora la seva emissió. Ara es podrà sentir entre les 8 i les 9 del vespre

iCat fm comença aquest dilluns, 19 de setembre, la temporada 2011-2012 amb la renovació de continguts en alguns programes com ara el magazín cultural Cabaret elèctric o el despertador 5 minuts+.

Montse Virgili i Albert Miralles presentaran conjuntament Cabaret elèctric, que tindrà nous espais i col·laboradors, i en mantindrà d'altres com el cantant de Love of Lesbian, Santi Balmes. El programa avançarà el seu horari i s'emetrà de 9 del vespre a 11 de la nit. Per l'escenari del Cabaret elèctric hi passen cada setmana els principals músics de l'escena catalana i espanyola, així com artistes internacionals que vénen a les sales catalanes. La temporada anterior van passar pel programa bandes del país com ara Mishima, Standstill, Mazoni, The New Raemon o Las Migas, i també internacionals, com ara els canadencs Destroyer, la francesa Asa, la islandesa Ólöf Arnalds o els nord-americans Deer Tick. Els divendres el Cabaret convidarà diferents DJ, com l'escriptor Miqui Otero, que faran una sessió exclusiva en directe.

El despertador d'iCat fm, 5 minuts+, que s'emet entre les 7 i les 10 del matí, comença la seva segona temporada amb novetats en els continguts i la incorporació de nous col·laboradors, com l'especialista en cinema Ferran Auberni i el periodista musical David Talleda. El programa que presenta Jordi Tenas també estrenarà edició de cap de setmana, 5minuts reciclat, entre les 8 i les 10 del matí, amb una selecció del millor de la setmana i les propostes per sortir dissabte i diumenge.

El programa Delicatessen continuarà per sisena temporada al canal musical i de promoció cultural de Catalunya Ràdio. Albert Puig oferirà un any més la seva personal selecció musical però avançarà el seu horari d'emissió. A partir del 19 de setembre s'emetrà de 8 a 9 del vespre.

iCat fm seguirà programant les nits de cap de setmana amb espais temàtics dedicats a diferents estils musicals. El principal canvi és que el programa Músiques urbanes, de Pablo Larraguíbel, s'emetrà dissabtes i diumenges a les 8 del vespre.

La programació es completa amb programes prou coneguts com Independents, amb Josep Martín; Sona9, amb Lluís Gendrau; T'agrada el Blues?, amb Quico Pi de la Serra; Tarda Tardà, amb Jordi Tardà; ijazzclub, amb Max Sunyer; Línia Folk, amb Jordi Fàbregas, i Hidrogen, amb Albert Reguant.

De les 10 del matí a les 8 del vespre, iCat fm ofereix una proposta musical del millor pop internacional combinat amb la música de la nova escena catalana. La particular selecció musical és la principal característica d'aquest canal que es diferencia clarament de la proposta radiofònica comercial de la resta del dial i que en l'última onada del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura va aconseguir una audiència de 82.000 oients diaris. A les hores en punt s'emeten els butlletins iCat al dia, amb la informació cultural i d'oci del moment.

Una de les característiques del canal és estar sempre al costat dels grans festivals del país. Per això, durant aquesta temporada, iCat fm també té previst retransmetre alguns dels concerts més destacats del Sónar: el Primavera Sound, el PopArb d'Arbúcies, el Faraday o l'Altaveu de Sant Boi .

icatfm.cat
Anar al contingut