iCat celebra 10 anys amb un gran Desconcert a la Sala Apolo

A partir d'avui, els oients poden aconseguir invitacions per assistir a la festa d'aniversari del canal de cultura i música emergent del grup d'emissores de Catalunya Ràdio

Quimi Portet, Mazoni, Lluís Gavaldà, Roger Mas, Helena Miquel i Guillamino són una mostra de la vintena músics i cantants de l'escena catalana que participaran en la festa del desè aniversari d'iCat.cat, on ningú cantarà les seves pròpies cançons.

El 23 d'abril del 2016, iCat fa 10 anys i ho vol celebrar amb els oients en una gran festa de l'escena musical catalana. Per això, els convida el dijous 28 d'abril, a les 21.00, a la Sala Apolo de Barcelona, que serà l'escenari del Desconcert, on ningú cantarà les seves pròpies cançons.

Durant la festa d'iCat, una vintena de músics interpretaran en format karaoke cançons d'altres artistes, acompanyats d'una banda en directe. Hi participaran Quimi Portet, Lluís Gavaldà, Roger Mas, Helena Miquel, The New Raemon, Guillamino, Mazoni, Sanjosex, Joana Serrat, Xarim Aresté, Joan Colomo, Ernest Crusats (La Iaia), Caïm Riba, Le Petit Ramon, Pau Vallvé, Núria Graham, Miquel Àngel Landete (Senior i el Cor Brutal), Pere Jou (Quart Primera), Miguel Ángel Blanca (Manos de Topo), Inspira i CARLA.

A partir d'aquest divendres, 8 d'abril, es poden aconseguir invitacions a iCat.cat per assistir a la festa dels 10 anys de l'emissora, que també comptarà amb la participació de presentadors d'iCat, Catalunya Ràdio, TV3 i el 33.

 

 

 

El Desconcert d'iCat.cat

Dia: dijous 28 d'abril

Hora: a les 20.15, obertura de portes / a les 21.00, el Desconcert

Lloc: Sala Apolo (carrer Nou de la Rambla, 113, 08004 Barcelona) mapa

 

 

iCat.cat

facebook.com/iCat

twitter.com/iCatpuntcat

Anar al contingut