"Iaia", de Mama Dousha, dona ritme a l'estiu d'iCat

L'artista del moment, Bruno de Fabrizis, fa un homenatge a la seva àvia a la cançó de l'estiu 2024 de l'emissora musical de 3Cat

iCat ha estrenat avui la cançó de l'estiu 2024 de la mà de l'artista català del moment, Bruno de Fabrizis, més conegut com Mama Dousha. L'autor de "Rikiti" dona ritme a l'estiu amb el seu nou single "Iaia", un sentit homenatge a la seva àvia des d'una visió optimista i divertida.  

La cançó parla d'una història real que va tenir lloc durant una nit de les festes del Poblenou. El cantant i músic estava al sofà de casa perquè no havia trobat cap col·lega que volgués sortir de festa quan, de cop, al menjador va aparèixer la seva àvia, vestida de vint-i-un botons, que s'acaba de preparar per anar a les havaneres, a la plaça Els Pescadors del barri barceloní. A la cançó, el músic expressa amb tendresa i sentit de l'humor la contrarietat que li va suposar que la seva àvia sortís de festa mentre un jovenet com ell es quedava a casa. "Nen, no m'esperis d'hora", diu textualment la lletra. 

El tema manté el recognoscible estil de Mama Dousha, en què fusiona música electrònica, cançó d'autor i pop urbà, creant experiències sonores úniques. Un estil musical fresc i modern embolcallat amb lletres intimistes plenes de sensibilitat que una vegada més evoquen moments vitals i de gran emotivitat. 

Fabrizis havia cantat anteriorment "Iaia" en algun dels seus concerts però no s'havia aventurat a gravar-la fins ara sota el paraigües de l'emissora musical de 3Cat, iCat.  

Les cançons de l'estiu

2023 

"Xalalà", de Figa Flawas (amb Lluís Gavaldà)

2022 

"Un estiu perfecte", de Flashy Ice Cream 

2021 

"T'ho dic a mi", de Marcel i Júlia 

2020 

"30º C", de Massaviu i Le Nais 

2019 

"Som el que som", de Red Pèrill 

2018 

"Tot això és de debò", de Homes Llúdriga 

 

3cat.cat/icat 

Anar al contingut