"Hotel Transsilvània 2", "Pixels" i dues pel·lícules d'en Doraemon, les propostes de cine del cap de setmana al canal Super3

Aquest cap de setmana, el canal Super3 ha programat dues pel·lícules molt especials. Demà dissabte, a les 9.00, es podrà veure la segona entrega de l'èxit d'animació "Hotel Transsilvània". I diumenge, a la mateixa hora, serà el torn de "Pixels", una història de ciència-ficció protagonitzada per Adam Sandler. I tant dissabte com diumenge, a les 15.50, en Doraemon serà el protagonista de dues pel·lícules més: "Doraemon i el món perdut" i "Doraemon al màgic món de les aus".

Hotel Transsilvània 2 (Dissabte 4, a les 9.00)

Sembla que les coses milloren a l'Hotel Transsilvània. La rígida norma establerta per Dràcula, que només accepta monstres, ha estat eliminada, i també s'accepten hostes humans. El comte està amoïnat pel seu adorable net, en Dennis, mig humà i mig vampir però que no dona cap senyal de vampirisme. Dràcula encarrega un entrenament especial en un campament per a monstres per a en Dennis.

Pixels (Diumenge 5, a les 9.00)

Uns extraterrestres interpreten les imatges de les màquines recreatives com una declaració de guerra i decideixen atacar la Terra, utilitzant els jocs com a model per a l'assalt. El president dels Estats Units crida el seu gran amic de la infància i campió de videojocs dels anys 80 per liderar un equip d'experts jugadors amb la missió de guanyar els alienígenes i salvar el planeta.

Direcció: Chris Columbus

Guió: Tim Herlihy, Tim Dowling, Adam Sandler

Fotografia: Amir Mokri

Música: Henry Jackman

Intèrprets: Adam Sandler,  Michelle Monaghan,  Peter Dinklage,  Kevin James,  Sean Bean, Josh Gad,  Ashley Benson,  Jane Krakowski,  Brian Cox,  Jared Sandler,  Matt Lintz, Lainie Kazan,  Rob Archer,  Denis Akiyama,  Jackie Sandler,  Rose Rollins, Serena Williams

 

Doraemon i el món perdut (Dissabte 4, a les 15.50)

La porta màgica del gat còsmic condueix el grup d'amics al centre d'Àfrica, justament fins al Bosc dels Fumadors, una selva coberta per una espessa boira que impedeix que els satèl·lits puguin fotografiar-la. En Nobita i els seus amics decideixen que, si existeix un món per descobrir, segur que és allà. Acompanyats per un gos de carrer molt alegre que en Nobita adopta, la tropa s'endinsa a la jungla africana. En el seu camí, ple de perills, animals salvatges i espectaculars escenaris naturals, també es topen amb un gran misteri: un enigmàtic ídol de pedra al qual uns aborígens anomenen Guaguanko, el déu gos.

Doraemon al màgic món de les aus (Diumenge 5, a les 15.50)

Narra l'aventura del gat còsmic i els seus amics en un món on viuen aus i humans-aus. El malvat general Jinglid amenaça de destruir aquest món fantàstic, i en Doraemon i en Nobita l'hauran de salvar amb l'ajuda d'un dels homes-ocells, en Guske.

super3.cat

 

Anar al contingut