En Josep i la Clara, a punt de casar-se, a l'últim capítol de la segona temporada de "Pep"
DIJOUS, A LES 22.45

"Hi ha coses que s'obliden" i "Sempre junts", els dos últims capítols de la segona temporada de "Pep", a TV3

Demà, dijous, a les 22.45, TV3 emetrà els dos últims capítols de la segona temporada de "Pep". Aquesta sèrie d'IB3 produïda per Singular Audiovisual és una comèdia dramàtica que visibilitza l'Alzheimer, a partir de la situació que viu la família Alcover i com afronta l'avanç de la malaltia del padrí Josep (Miquel Gelabert).

Amb dues temporades emeses, just abans de tancar la segona, l'audiència acumulada de "Pep" és d'1.196.000 espectadors en total i la valoració qualitativa és de 8, segons el panel de GfK.

L'onzè episodi, amb en Josep nerviós pels preparatius de les noces, mostra com evolucionen les relacions sentimentals de tots els protagonistes. Les trobades i els trencaments van prenent forma al dotzè capítol i, quan tot està a punt per al casament, la família Alcover rep una visita inesperada.

A l'onzè capítol, "Hi ha coses que s'obliden", en Pep intenta xerrar amb l'Elena perquè no marxi del poble, perquè se sent responsable de la decisió que ha pres la metgessa. En Josep està nerviós pels preparatius de les noces i la Marta s'ofereix per donar-li un cop de mà. En Toni vol fer un pas més amb la seva relació amb en Jaume, però el banquer no es vol arriscar a ser descobert. La Laura s'adona de la mala relació que hi ha entre els seus pares i els demana que facin alguna cosa per arreglar-ho, però en Pep i la Joana Maria estan més distanciats que mai.

Al dotzè episodi, "Sempre junts", en Pep rep els papers del divorci i no pot evitar sentir-se trist a l'adonar-se que la relació amb la Joana Maria s'ha trencat. Tot i així, fa el possible per mostrar alegria davant en Josep, que està a punt de casar-se amb la Clara. Mentre es preparen per al gran dia, en Toni rep una trucada d'en Jaume demanant-li que es vegin. A més, la família Alcover rep la visita inesperada d'un familiar que farà trontollar el dia més especial d'en Josep.

La segona temporada

Després de la primera temporada, en què l'Alzheimer apareix de cop a casa dels Alcover, els dotze capítols de la segona temporada també han estat marcats per la manera d'afrontar la malaltia del Josep (Miquel Gelabert), el farmacèutic de tota la vida del poble on viuen. Malgrat tot, la vida ha continuat per a en Pep (Toni Gomila), el seu germà Toni (Joan Miquel Artigues) i la seva filla Laura (Caterina Adrover).

El protagonista de la sèrie és en Pep, un petit empresari mallorquí d'èxit massa centrat en la feina, que fa un canvi radical en descobrir que el seu pare té un deteriorament cognitiu lleu, amb uns símptomes que van avançant cap a l'Alzheimer. Aquest és el fil conductor de "Pep", una sèrie que reflexiona sobre la malaltia i els efectes que té al seu entorn. La notícia, que al principi en Pep considera una desgràcia, acabarà sent el gran aprenentatge de la seva vida i unirà més tota la família.

Als nous episodis, ha evolucionat la seva vida sentimental, entre la relació amb la doctora Elena (Judith Diakhate) i amb la seva exdona, Joana Maria (Llum Barrera). Aquesta segona temporada també ha mostrat com en Toni ha afrontat noves relacions i com ha viscut la Laura l'entrada a l'adolescència, enmig d'una complicada situació al seu entorn.

Entre les sorpreses i girs de la tornada de la sèrie, hi ha hagut l'aparició de nous personatges que han trasbalsat la vida tranquil·la del poble: el director del banc (Rodo Gener), la nova farmacèutica (Maria Bauçà), els amics de la Laura (Edurne Pericás i Alex Escalona) i una amiga molt especial del Pep, amb Alzheimer en estat més avançat, la Clara (Núria Hosta). A més, hi ha hagut alguna reaparició, com la de l'ajudant de farmàcia (Alba Brunet).

Aquesta sèrie de la televisió pública balear, produïda per Singular Audiovisual, s'emet per TV3 fruit de la col·laboració entre els mitjans de la CCMA i d'IB3. Creada per David J. Nadal i dirigida per Ferran Bex, Juan Ortega i Miquel Verd, està interpretada per Toni Gomila, Miquel Gelabert, Llum Barrera, Judith Diakhate, Joan Miquel Artigues, Caterina Adrover, Carles Molinet, Núria Hosta, Maria Bauçà i Rodo Gener, entre d'altres.

Aquesta segona temporada, a més, la sèrie ha comptat amb un videoclip del grup mallorquí Da Souza. La cançó "Pep", inclosa a l'EP "Boleros", amb lletra de Lluís Cabot Martorell, és una de les vuit finalistes als Premis Cerverí 2021.

En total, 1.196.000 espectadors han vist la sèrie almenys un minut durant les dues temporades emeses, just abans de tancar la segona amb l'emissió dels dos últims capítols. Pel que fa a la valoració qualitativa d'aquesta ficció, és de 8 sobre 10, segons el panel de GfK.

tv3.cat/pep

#PepTV3

Anar al contingut