Ha començat el rodatge de la sèrie "Buga Buga"

Dilluns es va començar a rodar "Buga Buga", una nova sèrie que s'estrenarà aquesta tardor. Amor, sexe, secrets, assetjament, soledat, ruptures… Són alguns dels temes d'aquesta ficció que mostra les trobades entre diferents personatges en una ubicació en comú: la bugaderia on porten a rentar la roba.

"Buga Buga", el projecte que la productora Aguacate & Calabaza Films va presentar a la segona crida de projectes per al 33, va sortir escollit en l'apartat de ficció. Consta de 6 episodis de 20' amb la direcció d'Alba Simón i Ana Millán i guió d'Alba Simón, Ana Millán i Eric Moral. Formen part del repartiment noms com Kathy Sey, Roser Tapias, Javier Beltrán, Vicenta Ndongo, Roger Batalla, Emma Arquillué, Laura Aubert i Pere Arquillué, entre altres.

Sempre s'ha dit que els draps bruts es renten a casa, però actualment cada vegada són més els catalans que decideixen fer-ho a les bugaderies d'autoservei que fins ara només es coneixien a través de les pel·lícules. Partint d'aquest nou consum social, neix "Buga Buga", una nova sèrie amb producció d'Aguacate & Calabaza Films, que s'estrenarà aquesta tardor i de la qual s'ha començat el rodatge aquest dilluns.

"Buga Buga" és el projecte que la productora Aguacate & Calabaza Films va presentar a la segona crida de projectes per al 33 i va sortir escollit en l'apartat de ficció.

Amor, sexe, secrets, assetjament, soledat, ruptures… Són alguns dels temes que es tracten a "Buga Buga", que mostra les trobades entre diferents personatges que tenen com a nexe en comú la bugaderia on porten a rentar la roba.

Una parella en crisi, a l'espera d'un nadó, que decideix revifar la seva relació revivint el primer cop que es van conèixer; un adolescent que s'enfronta a la seva colla per evitar que facin bullying a un amic; una noia que rep una videotrucada de la seva parella que viu en un altre país i que acabarà de manera inesperada; un home gran que va a la bugaderia a rentar la roba de la seva dona morta; uns amants que discuteixen sobre si han de posar fi a la seva relació furtiva; i un grup d'amigues que es confessen mentre celebren l'aniversari d'una a la bugaderia. Aquestes històries i personatges conflueixen durant els sis episodis de 20 minuts de "Buga Buga", petits curtmetratges independents que alternen comèdia, drama i gènere romàntic, i tots ells situats en diverses bugaderies de Barcelona i les seves rodalies.

"Buga Buga" és una nova manera de mostrar Barcelona allunyant-se de la "ciutat postal"; una mirada a les diferents realitats de la gent de la ciutat, els seus problemes personals, els seus conflictes i la seva quotidianitat, a través d'uns personatges que podríem ser nosaltres mateixos o algú que coneixem.

Direcció:  Alba Simón i Ana Millán
Guió: Alba Simón, Ana Millán i Eric Moral
Producció: Jorge Velasco i Núria Velasco

Repartiment

Capítol 1:  Kathy Sey, Roser Tapias, Javier Beltrán
Capítol 2:  Aitor Valadés, Carlos Cruces
Capítol 3:  Emma Arquillué, Pablo Macho
Capítol 4:  Fermí Reixach, Eli Iranzo
Capítol 5:  Vicenta Ndongo, Roger Batalla
Capítol 6:  Laura Aubert, Txell Aixendri, Núria Deulofeu, Pere Arquillué

tv3.cat/ficcioicinema
Anar al contingut