Cristina Puig
Cristina Puig
Divendres, a les 22.05

Guillem Padilla, Jaume Roures, Màrius Carol, Ramon Cotarelo i Josep Huguet, a "Preguntes freqüents"

Demà, divendres, a les 22.05, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, un programa que ofereix informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb la primera entrevista televisiva a Guillem Padilla, jutjat aquesta setmana per les protestes contra la sentència de l'1-O; Jaume Roures, cofundador del grup Mediapro; Màrius Carol, periodista i exdirector de La Vanguardia; Ramon Cotarelo, politòleg, i Josep Huguet, exconseller d'ERC. L'actuació musical anirà a càrrec de Gessamí Boada.

"Preguntes freqüents", aquesta setmana en divendres, oferirà la primera entrevista televisiva a Guillem Padilla, jutjat aquesta setmana per les protestes contra la sentència de l'1-O, detingut quan la policia va carregar contra els manifestants que estaven asseguts a la Via Laietana.

També es conversarà amb Jaume Roures, cofundador del grup Mediapro, i Màrius Carol, periodista i exdirector de La Vanguardia, sobre la relació entre poder i mitjans de comunicació.

A més, s'analitzarà l'actualitat política, l'estat de les negociacions per formar govern a Catalunya, amb Ramon Cotarelo, politòleg, i l'exconseller d'ERC Josep Huguet.

Hi haurà un cara a cara entre Pilar Rahola i Ernest Folch, i la col·laboració de Quico Sallés.

A les cadires dels periodistes hi haurà Gemma Liñán, Susana Quadrado, Magda Bandera i Javier Gállego.

L'actuació musical anirà a càrrec de Gessamí Boada.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut