Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
DIJOUS, A LES 11.00

Greta Fernández i Belén Funes, protagonista i directora de "La hija del ladrón", a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dijous, 21 de novembre, a les 11.00, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Greta Fernández i Belén Funes, actriu protagonista i directora de la pel·lícula "La hija del ladrón", respectivament. L'entrevista es farà dins de la secció "El galliner", amb Àlex Gorina, Alfons Gorina i Gemma Ruiz.

La pel·lícula "La hija del ladrón", òpera prima de Belén Funes que compta amb la participació de TV3, s'estrenarà el dia 29 de novembre a les sales de cinema. L'actriu Greta Fernández hi interpreta el paper d'una mare jove i soltera en lluita contra la seva condició social i amb una relació tòxica amb el seu pare, interpretació que li ha valgut la Concha de Plata a la millor actriu en el 67è Festival de Sant Sebastià i el premi a la millor actriu en el 60è Festival de Tessalònica, a Grècia. Per la seva banda, Belén Funes ha estat guardonada amb el Premi Dunia Ayuso a la Seminci de Valladolid 2019. El film ha rebut també el premi al millor llargmetratge de ficció i el V Premi Arts Visuals IEI al 10è Festival de l'Audiovisual Català - Som Cinema.

"La hija del ladrón" començarà el 2020 optant als XII Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català, que tindran lloc el 19 de gener i les candidatures dels quals es donaran a conèixer el 5 de desembre que ve, i a 15 categories als 34 Premis Goya de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d'Espanya, entre els quals les de millor pel·lícula i millor actriu protagonista, que tindran lloc el 25 de gener.

 

La tertúlia política

A les 8.30, la tertúlia, amb Carles Campuzano, exdiputat; Sara Jaurrieta, professora d'Economia de la UAB i exregidora del PSC; Javier Pérez Royo, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla; Gabriela Serra, activista; Ernest Benach, expresident del Parlament, i José Domingo, advocat i exdiputat del Parlament.

 

Mireia Vives i Borja Penalba presenten el disc "Cançons per fer camí" a l'estudi 1

A les 10.05, entrevista i actuació de Mireia Vives i Borja Penalba, que presenten el disc "Cançons per fer camí", a la venda a finals de novembre.

 

Paul Engler analitza les claus de les revoltes no-violentes del segle XXI 

A les 10.35. "No hi ha drets", amb Iolanda Fresnillo. La secció inclou l'entrevista a Paul Engler, coautor de "Manual de la desobediència civil" (Saldomar, 2019). Engler és fundador i director del Center for the Working Poor, amb seu a Los Angeles, i fundador de l'empresa Momentum Training, que ofereix formació als activistes sobre els principis de la mobilització basada en l'impacte.

 

La cantant Paula Giberga, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà com a convidats la cantant Paula Giberga, del grup La Folie, i l'oient Marc Sala.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut