Dilluns, a les 23.00

Granotes i gripaus, a l'estrena de "Natura sàvia"

Dilluns a les 23.00, TV3 estrena "Natura sàvia", el nou programa de natura que obre una finestra d'humor surrealista en un format sense precedents amb Peyu, Quimi Portet i Albert Pla

En aquest primer capítol de "Natura sàvia", el naturalista Jaume Sañé descobreix a en Peyu el món de les granotes i gripaus autòctons de Catalunya. En Peyu no ha entrat mai en una bassa i no sap quins animals perillosos hi pot trobar. En Jaume li parla sobre la bioseguretat i li explica que els humans són realment els perillosos.

Albert Pla i Quimi Portet no troben el nou programa d'en Peyu gaire innovador, però de seguida s'hi aficionen. En Quimi calcularà la rapidesa de la llengua dels camaleons i l'Albert no està d'acord amb 'la gent' que escull els noms dels animals; "tòtil" no hauria de ser un insult mai més.

"Natura sàvia" és una producció de Televisió de Catalunya amb la col·laboració d'El Corral de l'Humor. A més, hi col·labora el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

tv3.cat/naturasavia

twitter.com/naturasaviaTV3

instagram.com/naturasaviaTV3

Anar al contingut