Gran èxit en les primeres hores de venda d'entrades pel concert d'"Eufòria" al Palau Sant Jordi

El dissabte 16 de juliol els fans del programa "Eufòria" podran gaudir en directe d'un espectacle gegant amb tots els concursants del talent show de TV3, al Palau Sant Jordi. Avui s'han posat a la venda les entrades i durant les primeres hores ha estat un gran èxit.

Aquest migdia s'han posat a la venda les entrades pel gran concert d"Eufòria" al Palau Sant Jordi que se celebrarà el 16 de juliol a les 21.00, i en què hi participaran els 16 concursants. En total son 17.000 entrades i fins ara les vendes van a bon ritme. 

Les entrades per a aquest gran espectacle estan disponibles al web del programa, tv3.cat/euforia, on s'hi troba tota la informació relacionada amb el concert i l'enllaç a la plataforma de compra. 

Tothom qui hagi comprat una entrada podrà gaudir d'un espectacle únic, que reunirà tots els concursants que han passat pel programa, oferirà les millors cançons que s'han sentit, i lluirà una posada en escena espectacular que ha marcat un segell propi a totes les gales. I, a més, com no podia ser d'altra manera, promet donar alguna sorpresa memorable.  

Anar al contingut