Laura Rosel, directora i presentadora d'"El matí de Catalunya Ràdio"
Laura Rosel, directora i presentadora d'"El matí de Catalunya Ràdio"

Gran èxit de la campanya solidària de Catalunya Ràdio per recollir llet pel Banc dels Aliments  

Aquest dijous "El matí de Catalunya Ràdio" ha desplaçat una unitat mòbil al Banc dels Aliments per fer el lliurament simbòlic de la llet recaptada, un total de 9.426 litres de llet, que els oients han aconseguit amb les seves trucades i la col·laboració de l'empresa Llet Nostra.  

"El matí de Catalunya Ràdio" es va voler fer ressò de la campanya "SOS Llet" del Banc dels Aliments, que alertava que la recaptació de llet ha baixat a la meitat des que el preu de la llet es va disparar. La reacció de l'emissora va ser immediata i va demanar als oients que truquessin explicant què els posava de mala llet. Cada trucada es convertia en un lot de 6 litres de llet, cedits per l'empresa Llet Nostra, amb l'objectiu de repartir-los entre les 240.000 persones que el Banc dels Aliments atén a Catalunya. 
 
La iniciativa, que ha col·lapsat durant prop de dos dies el telèfon de l'emissora, servirà, segons Oriol Dolader, cap de logística del Banc dels Aliments de Barcelona, per poder cobrir les necessitats de 50 famílies durant un any. En total, han participat en la campanya solidària de la llet, a l'antena de Catalunya Ràdio, 1.571 oients que han trucat o han fet servir les xarxes socials d'"El matí de Catalunya Ràdio", "L'última hora del matí de Catalunya Ràdio", "Popap" ,"La tarda de Catalunya Ràdio", "La nit dels ignorants", "Tot gira" i han aconseguit 9.426 litres de llet que la fundació repartirà entre persones sense prou recursos econòmics de tot Catalunya. 
Anar al contingut