Dilluns, a les 22.05

"Gorka" i "Bárbara", els dos últims capítols de "Drama"

Dilluns, a les 22.05, TV3 estrenarà els dos últims capítols de "Drama", la sèrie de sis episodis creada per Dani Amor, amb guió de Dani Amor, Charlie Pee i Oriol Pérez i dirigida per Ginesta Guindal ("Heavies tendres"). Una producció de RTVE en col·laboració amb El Terrat protagonitzada per Elisabet Casanovas (la Tània de "Merlí"), Artur Busquets ("Com si fos ahir") i Júlia Bonjoch ("Fassman").

Els últims esdeveniments han distanciat l'Àfrica i els seus amics més que mai, però les males notícies tot just acaben de començar. Arriba el desenllaç de "Drama".

Capítol 5: Gorka

El Jordi i l'Scarlett no es parlen amb l'Àfrica: els últims esdeveniments els han distanciat més que mai, però les males notícies tot just acaben de començar.

Capítol 6: Bárbara

Ha arribat el dia que l'Àfrica va a avortar i decideix avisar tots els nois amb els quals es va ficar al llit. Anant cap a la clínica, l'Àfrica es retrobarà amb la Bárbara i li revelarà una cosa inesperada.

La sèrie

"Drama" és una comèdia canalla protagonitzada per una noia jove (Elisabet Casanovas com a Àfrica), especialment enfocada a "millennials" i la generació Z.

"Drama" transmet una visió femenina i empoderada de les coses i fuig d'estereotips, és innovadora i ensenya la realitat d'avui dia.

Una comèdia amb un peu en el drama, que no busca l'acudit, sinó que l'humor neixi des del naturalisme, des de les malapteses emocionals dels personatges. Amb un to proper al realisme però sense renunciar a la part emocional, amb una càmera que sent amb els personatges. "Drama" parla de gent jove, i, per tant, utilitza un llenguatge i un look que connecti amb ells i reflecteixi el seu univers.

Sinopsi genèrica

La vida de l'Àfrica és la d'una postadolescent normal, és a dir, que comparteix una habitació en un pis de merda, té una feina que no li agrada i només espera que arribi el cap de setmana per poder sortir, emborratxar-se i oblidar-se de la seva insignificant vida. L'Àfrica ha decidit no decidir, però tot canviarà quan descobreixi que fa dos mesos es va quedar embarassada i no sap de qui.

A través d'un humor irreverent i canalla, es descobrirà què va succeir quan l'Àfrica es va quedar embarassada i com ara ha de començar a prendre decisions per solucionar el drama que li cau a sobre.

Els personatges

L'Àfrica (Elisabet Casanovas) és una "hater", una cabra boja i, malgrat tot, és adorable. Impulsiva, magnètica i amb un àcid sentit de l'humor, és un remolí d'emocions que arrossega amb ella qualsevol.

El Jordi (Artur Busquets) és el millor amic de l'Àfrica, divertit i sense complexos, sempre té una resposta per a tot. Passota i bon jan, pateix en silenci el seu amor per l'Àfrica.

L'Scarlett (Júlia Bonjoch) és "veggiefriendly", pren matxa cada matí i fa ioga al menjador. No obstant, i encara que sembli una noia simple i superficial, és la principal consellera de l'Àfrica, i és ella la que moltes vegades la frena abans que faci alguna ximpleria.

tv3.cat/drama

Anar al contingut