Dilluns, a les 21.55

"Globus sonda" convida l'actor Ivan Labanda a l'European Balloon Festival d'Igualada

Dilluns 19 d'agost, a les 21.55, el programa conduït per Francesc Mauri i Candela Figueras, oferirà en el quart capítol una entrevista a l'actor Ivan Labanda.

Miquel Iceta, Oriol Junqueras, Quim Torra i molts altres personatges són els passatgers d'un "Globus sonda" molt especial. Bé... de fet, no és ben bé així; en realitat, és l'actor Ivan Labanda, que els imita al "Polònia", qui puja al globus. Se l'ha convençut entre actuació i actuació, abans d'anar a Madrid amb l'exitós musical "La jaula de las locas". Aquest cop, l'Ivan i el Francesc Mauri no volen sols, ho fan envoltats d'una seixantena de globus en el marc de l'European Balloon Festival d'Igualada. A baix i enmig de tants aerostàtics, hi ha la Candela Figueras i el seu acompanyant sorpresa; la idea és que no es confonguin a l'hora de fer el rescat.

Globus sonda

Dirigit per Joan Domènech, el programa convida l'espectador a fer un viatge únic per diferents zones de Catalunya. El globus vola per sobre dels núvols i per zones concretes del país des d'un punt de vista privilegiat. L'Empordà, el delta de l'Ebre, el Bages, Vic o Esterri d'Àneu són algunes de les zones per on vola en Francesc Mauri amb el convidat del programa.

En cada capítol de "Globus sonda" hi ha dos convidats: un, el protagonista del programa, que fa el vol amb Francesc Mauri, i un altre personatge que, amb Candela Figueras, és al cotxe de seguiment, acompanyant des de terra el trajecte que es fa per l'aire. Des del cotxe, aquest personatge fa preguntes i parla del convidat principal del programa. Hi ha un factor sorpresa que es revela quan s'aterra: tots dos personatges es descobreixen gaudint d'un àpat junts amb els productes típics de cada territori que han sobrevolat, mentre comenten l'experiència.

El format de "Globus sonda" permet que l'espectador conegui el personatge convidat, que descobreixi el territori des de l'aire, anècdotes curioses i la peculiaritat del món dels globus aerostàtics. A més, tots els viatges en globus acaben amb un esmorzar en què es tasten productes km 0 de la zona per la qual s'ha volat durant el programa.

"Globus sonda" és una producció de TV3 en col·laboració amb Boxcom. El programa s'emet els dilluns a les 21.55.

tv3.cat/globus-sonda
Anar al contingut