Gerard Quintana, un gironí il·lustre, a "Zona Zàping"
Gerard Quintana, un gironí il·lustre, a "Zona Zàping"

Girona és protagonista al "Zona zàping"

Dissabte, a les 13.45, abans del "TN migdia", "Zona zàping" a part de comentar les gestes esportives del Girona, comptarà amb la participació d'un gironí il·lustre, Gerard Quintana, cantant de Sopa de Cabra, que presenta al Top 1 la nova versió del tema "Mai trobaràs", amb la col·laboració de Buhos, Ginestà i The Tyets.

El programa destacarà aquesta setmana l'alegria de tota una ciutat que ha vist en un sol dia, en poques hores, com els seus equips de futbol i bàsquet aconseguien l'ascens a la màxima categoria, Primera divisió i Lliga ACB, respectivament.

Una nit, la de diumenge, plena d'emocions, una jornada festiva amb una rua conjunta dels dos equips, acompanyats per milers de gironins, amb diverses anècdotes, com la de la fotògraf de l'equip, que va estar a punt de caure de l'autobús. O la Júlia, una nena de Santa Susanna, amb una sensibilitat fora del comú, que és sorda i ha après a cantar l'himne de l'equip amb llenguatge de signes.

A més, el programa es farà ressò del triomf del Barça d'handbol a Colònia. Va aconseguir l'onzena Champions i és el primer que guanya de manera consecutiva des que es fa en format de final a 4. Una final molt emocionant que es va resoldre als penals, i en què l'entrenador Carlos Ortega, que no havia volgut mirar els llançaments, va esclatar d'eufòria i felicitat corrent i cridant per la pista.

Al "No te la fotis" es nota l'arribada de l'estiu i els seguidors del programa han compartit com intenten refrescar-se en piscines, platges, estanys o rius. I això comporta diverses relliscades, capbussades i esquitxades. I el petit "incident" de la Paula i el seu cavall, la Valdor, en plena competició de salts.

tv3.cat/zonazaping
facebook.com/zonazaping
twitter.com/zonazapingTV3
instagram.com/zonazaping

Anar al contingut