Gerard Piqué diu a Catalunya Ràdio que seria molt especial guanyar la Champions al Bernabéu

El jugador blaugrana descarta que el Barça tingui cap problema de resultats i afirma que no s'ha de desconfiar en l'equip.

El central del Barça Gerard Piqué ha assegurat a El matí de Catalunya Ràdio que l'equip no té cap problema de resultats i que no hi ha d'haver cap tipus de desconfiança amb aquest equip. Segons Piquè, és molt difícil mantenir un nivell alt de joc tota la temporada: "Un equip no pot mantenir tota la temporada un nivell tan alt. A nivell de lliga, portem 62 punts. L'any passat en portàvem un més. Estem en els mateixos punts, així que no és un problema de resultats. La cosa és que el Madrid està allà apretant i que ara és una lliga en què estem empatats a punts i tot pot passar". Piqué no creu que el partit al Bernabéu sigui decisiu per guanyar la lliga: "Crec que al Bernabéu són tres punts més. Sí que és veritat que tot indica que arribarem allà bastant empatats a punts i que aquests tres punts seran molt importants, però no decisius. En queden 39 per acabar la lliga i si no es guanyen els altres, doncs serà igual arribar allà i guanyar, perquè si perdem molts punts pel camí no arribarem a guanyar la lliga".

En el supòsit que hagués de triar entre guanyar la Lliga o la Champions, Gerard Piqué ha afirmat que el Barça sempre ha d'aspirar a la Lliga, això sí, sense perdre de vista que aquest any la final de la Champions es juga al Bernabéu: "El Barça sempre ha de guanyar la lliga. Demostrar que és el millor equip d'Espanya,i a partir d'allà si després sona la flauta i guanyes la Champions, doncs és una gran temporada. Però a la Lliga sempre ha de demostrar que és el primer, que es guanya, i allà és on es demostra si ets el millor del país. Però aquest any la Champions també té alguna cosa especial".

A preguntes de Manel Fuentes sobre si guanyar la Lliga de Campions al Bernabeu seria un "superorgasme", el central blaugrana ha dit: "Espero provar-ho. Ja et diré si arriba a aquest nivell, però sí que seria una cosa molt especial. I repetir una altra vegada la Champions -en el meu cas seria la tercera seguida-, això fa molts motius perquè aquest any sigui molt important guanyar la Champions".
Piqué també ha valorat la situació de l'etern rival: "S'ha gastat molts diners, ha fet una forta inversió i està clar que té més qualitats que l'any passat. A nivell de jugadors, l'equip també està més compactat. Crec que l'entrenador ha ajudat molt en això i és un rival molt complicat per l'entitat que té i pels jugadors que ara mateix tenen".

Quan li han preguntat pels videos que els posa Pep Guardiola abans d'alguns partits importants, el jugador blaugrana ha admès que els motiva: "Et toca molt, i això fa que després en el partit donis un extra. Sí, que et motiva. La veritat és que et toca dintre i això fa que et motivi". Gerard Piqué també ha explicat que la seva renovació al Barça l'ha alegrat molt ja que quedar-se aquí era el seu únic desig, i ha revelat que la seva intenció seria "retirar-se al Barça".


www.catradio.cat
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut