Dissabte, a les 12.55

"Gent de mar", un recorregut amb caiac per la Costa Brava, a TV3

Demà, dissabte, a les 12.55, s'estrena a TV3 "Gent de mar", un recorregut amb caiac per la Costa Brava de la mà de l'aventurer Rai Puig. Una ruta de cinc capítols per gaudir de la bellesa d'aquesta zona del litoral català i conversar amb alguns habitants emblemàtics, peculiars i amb un nexe amb el mar.

Gent de mar" acompanya l'aventurer Rai Puig en el seu viatge en caiac per la Costa Brava. Al llarg de 5 capítols, Puig descobreix la història, els costums, el paisatge... a través del testimoni dels personatges que troba al llarg del seu recorregut. 

Aquesta vegada, en Rai ha recorregut el litoral des de Portbou fins a Blanes, seguint una vida nòmada i vivint multitud d'experiències.  

Pel camí, es troba personatges que tenen alguna vinculació amb el mar (pescadors, biòlegs, navegants, historiadors, esportistes, artistes, naturalistes, etc.), i estableix petites converses amb cada un d'ells. 

"Gent de mar" s'acosta a alguns dels habitants més emblemàtics i peculiars d'aquestes costes mentre recorre un litoral de gran bellesa paisatgística, 

"Gent de mar" és una producció d'Esport Global, amb guió i idea original de Marc Collado i Rai Puig. 

1. La mar d'Amunt, la Costa Brava nord 

Portbou, Colera, Llança i Port de la Selva 

2. Del cap de Creus al golf de Roses 

Roses, Sant Pere Pescador i Castelló d'Empúries 

3. Del Montgrí al cap de Begur 

L'Escala, l'Estartit, Pals i Begur 

4. La Costa Brava central 

Calella de Palafrugell, Palamós i Platja d'Aro 

5. La Costa Brava sud  

Sant Feliu de Guíxols, Tossa de Mar, Lloret de Mar i Blanes 

Sant Joan Despí, 12 d'agost 

Anar al contingut