L'equip del programa d'iCat "Generació digital"
DIVENDRES, A LES 19.00

"Generació digital" d'iCat celebra el vintè aniversari escollint els vint millors videojocs de la història en un programa especial al jardí del Palau Robert

Demà divendres, 8 de juliol, a les 19.00, el programa "Generació digital" d'iCat celebrarà els vint anys en antena (2002-2022) amb l'enregistrament en directe d'un programa de final de temporada al jardí del Palau Robert de Barcelona, seu de l'exposició "Nova pantalla", dedicada al videojoc a Catalunya. Aquesta edició especial de l'espai dirigit i presentat per Albert Murillo és oberta al públic i es podrà sentir dissabte, a partir de les 09.00, en format podcast i a la web i l'app d'iCat.

L'exposició "Nova pantalla" sobre el videojoc a Catalunya, que es pot veure al Palau Robert de Barcelona, converteix el jardí de l'edifici en l'escenari ideal perquè "Generació digital" commemori la seva estrena el juliol del 2002 com a programa de videojocs a l'FM. La gravació, a partir de les 19.00, estarà plena de records, de sorpreses i de premis, i tindrà un dels seus punts culminants en l'elecció dels vint millors videojocs de la història per part de tot l'equip del programa.

Elisabeth Sánchez, Francesc Blasco, Gina Tost, STAR, VictorMame, GufoLove, Pazos64 i Albert García decidiran aquesta llista genuïna dels vint millors videojocs i l'explicaran des del cor. A més, el públic que assisteixi a la gravació del programa podrà participar en un concurs musical amb melodies de videojocs, que sortiran del piano de VictorMame en directe.

Durant tota la tarda, de 16.00 a 21.00, hi ha programades conferències sobre vídeojocs i música en el marc de la iniciativa "Nova Pantalla+", amb l'especial dels 20 anys del programa d'iCat com un dels plats forts.

"Generació digital" és el programa de videojocs de la ràdio pública catalana. Durant vint anys ha fet costat a la indústria de videojocs del país i ha explicat amb passió l'entreteniment digital. En aquest temps, l'espai ha tingut la seva versió televisiva al 33, ha fet realitat el seu propi videojoc i ha acabat oferint la seva gravació cada setmana a Twitch.

El "Generació digital" especial vint anys es gravarà en directe demà divendres a les 19.00 i es podrà escoltar en podcast i a la web i l'app d'iCat a partir de dissabte a les 09.00.

 

catradio.cat/icat
catradio.cat/generacio-digital
twitter.com/iCatfm
twitter.com/gendigital
instagram.com/icatfm
instagram.com/generaciodigital
facebook.com/iCatfm
facebook.com/generaciodigital

Anar al contingut