Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 22.05

Gabriela Serra, Cas Zabalza, Pau Riba i Juan Carlos Ortega, a "Preguntes freqüents"

Demà, a les 22.05, a TV3, "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Idoia Zabalza, germana de Mikel Zabalza; Miguel Ángel Llamas, director del documental 'On és en Mikel'; Gabriela Serra, activista; Pau Riba, cantautor, i Juan Carlos Ortega, humorista. L'actuació musical anirà a càrrec de Judit Nedderman, que interpretarà la cançó "Canta".

Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Idoia Zabalza i Miguel Ángel Llamas per parlar del cas Mikel Zabalza, la setmana que han vist la llum uns àudios en què es descobreixen abusos de la Guàrdia Civil a Intxaurrondo. Llama és el director del documental 'On és en Mikel' i Idoia Zabalza és germana de la víctima.

També s'analitzaran les protestes de les últimes setmanes arran de l'empresonament de Pablo Hasél. Serà amb l'activista Gabriela Serra i tres joves que explicaran què els empeny a mobilitzar-se.

La setmana que el Perseverance ha arribat a Mart, a "FAQS" es conversarà amb dos apassionats de l'univers: el cantautor Pau Riba i l'humorista Juan Carlos Ortega.

A les cadires dels periodistes, aquesta setmana hi seuran Manuel Manchón, Núria Orriols, Andrea Villoria i Jonathan Martínez.

El programa comptarà amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Xavier Fina i la col·laboració de Quico Sallés.

L'actuació musical anirà a càrrec de Judit Nedderman, que interpretarà la cançó "Canta".

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut