Els matins
"Els matins"
DEMÀ, A LES 8.30

Gabriel Rufián, portaveu d'ERC al Congrés, a "Els matins"

Divendres, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà el portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián

La taula de tertúlia

L'anàlisi de l'actualitat la faran Laia Soldevila, Carles Monguilod i Jordi Barbeta. La periodista de TV3 Marta Viladot explicarà què se sap de la publicació de la sentència del procés.

El drama dels desnonaments

Després que aquest dijous, grups veïnals hagin aturat dos desnonaments, el programa parlarà amb un dels seus portaveus per mirar de trobar per on passa la solució a aquesta problemàtica. També es comptarà amb la presència d'un autor d'un estudi sobre la crisi immobiliària.

Sense fills

Pel plató del programa, també hi passarà Noemí López Trujillo, que acaba de publicar el llibre "El vientre vacío. Relato de una generación precaria y sin hijos". Aprofitant que s'abordarà aquesta qüestió, "Els matins" preguntarà als seus "influencers", Leopolda Olda i Sir Joan, si es plantegen tenir fills...

Llibres i notícies

Com cada divendres, Anna Guitart proposarà lectures relacionades amb l'actualitat, aquesta setmana, amb reacció a la sentència del procés, la situació al Kurdistan i la falta de recursos a les universitats. També comentarà els Premis Nobel de Literatura, Olga Tokarczuk i Peter Handke.

La taula dels divendres

El programa s'acabarà amb les propostes culturals de Núria Ribó i de Màrius Serra, entre les quals hi ha el seu últim llibre, i els dibuixos de l'Avi.

tv3.cat/elsmatins
facebook.com/elsmatins
twitter.com/elsmatins

Anar al contingut