Dilluns, a les 20.00

"FutbolCat", cada dilluns, a Esport3

Cada dilluns, a les 20.00, a Esport3 es podrà veure el programa "FutbolCat". L'espai oferirà els resums de la jornada de Segona B i les opinions dels protagonistes, i estarà disponible també al web Esport3.cat

El canal Esport3 reforça aquesta temporada l'aposta per la Segona B amb la recuperació del programa "FutbolCat", que s'emetrà cada dilluns a les 20.00 i que estarà disponible també al web del canal.

L'espai, d'uns 25 minuts de durada, inclourà tots els resums dels partits de la jornada a Segona B, amb els gols, les jugades més destacades i les opinions dels protagonistes, recollides als estadis o mitjançant entrevistes. Tampoc es perdrà de vista el que passi als grups catalans de Tercera Divisió, que comencen també aquest pròxim cap de setmana.

Serà un format totalment centrat en el joc, sense presentador, però amb el comentari dels resums a càrrec de Jordi Sunyer.

"FutbolCat" es va començar a emetre al 33 l'any 2004 i ha tingut diversos formats i presentadors (Àlex Castells, Jordi Sunyer i Lluís Cervelló) al llarg dels anys.

En aquest cas, i tenint en compte que la cobertura de la Segona Divisió A i la Primera Iberdrola correspon ara tant als telenotícies com a l'"Esport club" i el "Gol a gol" durant el cap de setmana, el nou "FutbolCat" es podrà centrar en la Segona B i la Tercera Divisió, en l'última temporada de vida d'aquestes categories abans de la reestructuració prevista per la Federació Espanyola de Futbol. 

esport3.cat

Anar al contingut