El biòleg Patrick Aryee juga amb un elefant
El biòleg Patrick Aryee juga amb un elefant
Demà, a les 23.15

Fills únics, a "La vida: els primers passos", una nova estrena del 33

El dimecres 30 de setembre, a les 23.15, el 33 estrena la sèrie d'història natural "La vida: els primers passos", protagonitzada pel biòleg Patrick Aryee, en què se segueixen els primers passos i l'aprenentatge de les primeres tècniques per sobreviure d'adults a la naturalesa.

En l'episodi d'aquest dimecres, "Fills únics", el programa explica com, de totes les cries de la natura, els fills únics són els que han d'aprendre més coses. Des dels elefantons juganers, que tenen una de les infanteses més llargues del regne animal, fins als petits nyus, que al cap de pocs minuts ja s'han de posar drets per fugir dels molts depredadors de la sabana. En aquest episodi, Patrick Aryee trobarà algunes cries soles i dependents i els sacrificis que han de fer els progenitors.

"La vida: els primers passos" consta de tres capítols de 50 minuts, que el 33 emetrà durant tres  dimecres, a les 23.15. Des del desert d'Austràlia fins a la costa de Costa Rica, el programa descobreix, de la mà del biòleg Patrick Aryee, com els animals de la Terra superen les primeres dificultats al néixer i explica tot el que poden arribar a fer alguns pares per protegir la descendència.

tv3.cat/33

Anar al contingut