Paula Alós amb Maria Jacobs al "Manduka".
Paula Alós amb Maria Jacobs al "Manduka".
Dissabte, a les 9.00

Festival de pizzes al "Manduka", amb la cantant Maria Jacobs

Dissabte, 28 de gener, a les 9.00, el popular programa "Manduka", presentat per la jove xef Paula Alós, estrena el setzè capítol d'aquesta temporada a la televisió i a les plataformes digitals del nou SX3. La jove cantant Maria Jacobs serà la protagonista del programa, que aquesta temporada presenta noves receptes i seccions al nou SX3, on també hi ha continguts exclusivament digitals disponibles en totes les plataformes del canal infantil i juvenil.

Aquesta setmana, la cuina del "Manduka" rep la visita de la jove cantant Maria Jacobs per cuinar un dels plats preferits de l'artista: les tortilles mexicanes. Com que la Paula vol sorprendre la seva convidada, no les farà de la forma tradicional, sinó com si fossin la massa d'una pizza. Concretament, faran tres pizzes, les més fàcils i bones de la història! I, com que la Paula pensa que la Maria és una cantant de festival, les titularà "festival de pizzes". La música i el bon rotllo estan assegurats.

 

El programa

Després de tres temporades amb molt bona acollida entre el públic infantil i juvenil, el "Manduka" ha tornat amb l'estrena del nou SX3, amb una entrega encara amb molt més joc entre la Paula i els convidats mentre van fent la recepta. El programa de cuina, que forma part de l'X3 (el món del SX3 per als nens i nenes més grans), és un dels espais més vistos del canal infantil i juvenil a les plataformes digitals i amb més visualitzacions a YouTube, on cada setmana es pot veure un capítol nou des del mateix moment de l'emissió, dissabte al matí.

El "Manduka" continua apostant per dietes saludables i atractives per als mandúkers a partir d'un gran fons didàctic i divulgatiu de la prestigiosa Fundació Alícia. En cada programa, la Paula cuina amb els convidats receptes divertides i equilibrades, accessibles per als més joves.

A més de donar la benvinguda amb una imatge nova i una versió també nova de la sintonia, original del músic i productor Marc Parrot, el programa ha renovat el personatge del Cinto amb animacions noves. També ha estrenat seccions que fan que els convidats visquin encara més la presència al programa com un joc ple de divertides sorpreses. A "L'ingredient secret" han d'esbrinar quin ingredient s'amaga dins d'una capsa amb l'ajuda només d'una mà i a través del tacte. A "Veritat o bitxo", els convidats han de triar entre respondre una pregunta molt incòmoda que els ha preparat el Cinto o menjar-se una cullerada d'alguns dels insectes que s'amaguen sota una campana. Pel que fa a la veterana secció "Gadgetolàndia", en comptes d'esbrinar per a què serveixen els gadgets, els convidats han de provar de fer-los funcionar correctament.

Hi ha coses que no canvien, en aquesta quarta temporada, com el nivell de diversió i simpatia de les cares conegudes que passen pel programa: els creadors de continguts catalans Long Li Xue, David Its Me, Martina Pellicer i Berta Aroca; l'exitosa tiktoker d'èxit internacional Esperansa Grasia; l'streamer Gerard Romero ("JijantesTV"); els artistes Àngel Llàcer, Esther Vázquez i Mònica Pérez; els coneguts comunicadors Ramon Pellicer i Tomàs Molina; l'escriptor Jaume Copons i la seva il·lustradora de referència, Liliana Fortuny; el doblador Masumi Mutsuda; els músics Julen Gerrikabeitia, Maria Jacobs, la Llum i la Laura d'"Eufòria"; els grups Doctor Prats i Els Catarres, i la llegenda de l'handbol blaugrana i assessor del president Laporta Enric Masip.

A partir de la idea original i amb la direcció d'Òscar Nogueira, "Manduka" és una producció de l'Àrea d'Infantils i Juvenils de TV3, en col·laboració amb Antàrtida.

 

SX3.cat/manduka

#NouSX3

SX3.cat

X3.cat

Anar al contingut