Roger Escapa.
Roger Escapa.
DISSABTE, A LES 11.00

Festa d'estiu de Catalunya Ràdio, amb "El suplement" des de la platja de la Mar Bella de Barcelona

Catalunya Ràdio farà la festa d'estiu el dissabte 20 de juliol, a les 11.00, amb l'emissió d'"El suplement", amb Roger Escapa, des de l'espigó de la platja de la Mar Bella de Barcelona, i la presentació de totes les novetats de la temporada estiuenca amb els seus protagonistes i amb diverses actuacions musicals.

Dissabte, a partir de les 11.00, "El suplement", amb Roger Escapa, es desplaçarà a l'espigó de la platja de la Mar Bella de Barcelona, amb motiu de la festa d'estiu de Catalunya Ràdio, amb la presència dels principals protagonistes i col·laboradors de la programació estiuenca que arrenca el dilluns 22 de juliol i amb les actuacions de Paula Valls, Joan Rovira, Nyandú, Sense Sal i Lildami, autor d'"Anorac", la cançó de l'estiu de Catalunya Ràdio i TV3, i Red Pèrill, autor de "Som el que som", la cançó de l'estiu d'iCat.

El programa comptarà amb la presència d'Adam Martín, que agafarà el relleu al capdavant d'"El suplement", i de l'escriptora Bel Olid, que els dissabte d'estiu parlarà d'amor, sexe i sexualitats. També hi passaran el cuiner Pep Nogué, que obre de nou "La fonda" per vacances per fer divulgació distesa de la gastronomia del país, i Albert Galceran i Pedro Pardo, "Els homes clàssics", que els dissabtes a la nit demostraran que la música clàssica és viva i divertida.

La periodista Montse Virgili, que presidirà durant sis setmanes l'"Estat de Gràcia", estarà acompanyada per la historiadora de l'art Gina Driéguez, una de les col·laboradores estiuenques del programa. I finalment Albert Segura donarà tots els detalls d'"El matí de Catalunya Ràdio" de l'estiu, en companyia de la col·laboradora Alba Fernández Pous, que donarà veu a les reivindicacions feministes.

 

Diumenge, "Elna, bressol d'exiliats" i els millors moments de la temporada

El diumenge, 21 de juliol, "El suplement" acomiada la temporada amb l'emissió del reportatge de Roger Escapa "Elna, bressol d'exiliats", emès el 30 de març passat i que va valer al periodista sabadellenc el Premi Ramon Juncosa de Divulgació i Periodisme Transfronterers, que atorga la Casa de la Generalitat a Perpinyà amb l'objectiu de "fomentar el coneixement de les realitats de l'espai català transfronterer" i que es va lliurar a la ciutat rossellonenca en el marc de la 30a Nit de Sant Jordi d'Òmnium Catalunya Nord. I a continuació, una selecció dels millors moments de la temporada de tardor.

 

catradio.cat

Anar al contingut