Ferran Mascarell continua sentint-se socialista tot i formar part del govern d'Artur Mas

El nou conseller de Cultura diu, en declaracions al programa "El matí de Catalunya Ràdio" que haver de tornar el carnet del PSC és l'anècdota i que el més important és que es manté fidel als seus principis.

El nou conseller de Cultura, Ferran Mascarell, admet que continua sentint-se socialista. En declaracions al programa El matí de Catalunya Ràdio, Mascarell ha assegurat que es mantindrà fidel als seus principis polítics. Tot i això, ha insistit que abandonarà la militància al PSC, reconeixent que s'hi ha vist forçat pel partit.
Pel conseller de Cultura, "em sembla que estem parlant de l'anècdota. El que és important són els principis. Els principis de la socialdemocràcia, els principis del catalanisme són principis que jo mantinc i que ningú m'ha demanat que canviï. Per tant, això és el que penso que és important assenyalar. La resta, doncs miri, si el PSC té necessitat que li retorni el carnet, jo no deixaré de ser qui sóc ni de pensar el que penso".
Mascarell s'ha volgut desmarcar de les crítiques per haver volgut tirar endavant dins del PSC una candidatura alternativa a Jordi Hereu a l'alcaldia de Barcelona i ha desitjat a l'actual alcalde "que tingui sort a les properes eleccions".
Anar al contingut