DIUMENGE, A LES 22.50

Ferran Adrià o la projecció del llegat d'El Bulli, a "El divan"

Diumenge 25 de d'agost, a les 22.50, el cuiner Ferran Adrià parla d'El Bulli Foundation i fa una lliçó pràctica de com s'ha de menjar el pernil, a "El divan" de Sílvia Cóppulo.

Ferran Adrià (l'Hospitalet de Llobregat, 1962), considerat durant anys el millor cuiner del mon, és conferenciant internacional, impulsor d'El Bulli Foundation, fundació privada que promou la creativitat i la innovació a partir del llegat del restaurant El Bulli, i president del consell assessor de la Fundació Alícia, dedicada a la difusió i la recerca d'hàbits saludables en alimentació.

Qui volia ser Ferran Adrià quan era jove? En aquesta entrevista a "El divan" de Sílvia Cóppulo, Adrià explica per què fa servir sempre llapis per prendre notes i fa una lliçó pràctica de com s'ha de menjar el pernil... Amb pa amb tomàquet?

Al llarg de tota la temporada passen per "El divan" protagonistes de la vida política, cultural, social i econòmica de l'àmbit català. Un elenc divers i equilibrat que integra persones de tots els àmbits i opinions. Durant les converses s'introdueixen imatges extretes dels arxius personals i familiars de l'entrevistat o entrevistada, així com també fragments d'arxius de notícies vinculades amb la conversa. També músiques que han marcat la vida dels entrevistats i que conviden a la reflexió.

"El divan" s'emet els diumenges a TV3, a les 22.50.

 

catradio/divan

facebook/divan

twitter/divan

Anar al contingut