Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 22.05

Ferran Adrià, Marta Rovira i el cas Castor, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 22.05, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir la nit d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat.

Serà amb el cuiner Ferran Adrià, un dels catalans més universals, i amb la secretària general d'ERC, Marta Rovira. El programa també parlarà del judici pel cas Castor i l'actuació musical anirà a càrrec del grup Pèl de Gall.

"Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Ferran Adrià, un dels catalans més universals. El programa repassarà la seva trajectòria, des dels seus orígens fins que el seu restaurant, El Bulli, va ser considerat el millor del món en cinc ocasions.   

El programa també conversarà amb Marta Rovira, secretària general d'ERC, en plena negociació dels pressupostos generals de l'Estat. Amb Rovira, que ja fa més de tres anys que és a Suïssa, també s'abordarà com resoldre la situació dels exiliats.

Dilluns comença el judici pel cas Castor. El programa abordarà aquest tema amb l'exconseller, exeurodiputat i diputat al Parlament Ramon Tremosa, i amb el doctor en Periodisme Fonsi Loaiza. També coneixerà el testimoni d'un dels principals damnificats pels terratrèmols provocats per la plataforma.

El programa comptarà amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Nacho Corredor, i amb la col·laboració de Quico Sallés.

A les cadires hi intervindran els periodistes Roger Palà, Daniel Basteiro i Gemma Liñán.

L'actuació musical anirà a càrrec del grup del grup Pèl de Gall, que interpretarà la cançó "Paradís".

tv3.cat/preguntesfrequents
facebook.com/FAQSTV3
twitter.com/FAQSTV3
instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut