"Al cotxe"
"Al cotxe"
DILLUNS, A LES 23.00

Ferran Adrià, Greta Fernández i Natalia de Molina pugen "Al cotxe"

Dilluns, 17 de juny, emetem el capítol 69 d'"Al cotxe", a les 23.00, a TV3, després de "Les de l'hoquei". Els convidats d'aquesta setmana "Al cotxe" d'Eloi Vila són: Ferran Adrià i Greta Fernández i Natalia de Molina.

Ferran Adrià: "Als 18 anys m'agradava molt la festa. El dia 3 del mes ja m'havia gastat tot el sou."

Ferran Adrià va tancar "El Bulli" fa 8 anys, però ha continuat creant dins del món de la cuina. Puja "Al cotxe" al "Bullilab" i l'Eloi Vila l'acompanya a un sopar.

El xef repassa la seva trajectòria professional, des del moment en què va entrar al sector de la restauració fins que es va convertir en el millor cuiner del món sense haver-ne tingut mai vocació. Explica que era un jove amb ganes de festa quan va començar a treballar en un restaurant i, de sobte, va descobrir la passió per la creativitat. Destaca que en els darrers anys, tot i haver-se prodigat menys als mitjans de comunicació, ha seguit treballant intensament en projectes molt ambiciosos que aviat veuran la llum. En una conversa molt personal, parla de l'afició al futbol, del Barça, de la relació amb els pares, del germà, de la seva dona i de com s'ho fa per separar la consideració pública dels seus èxits professionals de qui és com a persona.

Greta Fernández i Natalia de Molina: "És un orgull formar part d''Elisa i Marcela', aquesta 'pel·li' tan important i necessària."

Greta Fernández i Natalia de Molina protagonitzen "Elisa i Marcela", la pel·lícula d'Isabel Coixet. Pugen "Al cotxe" i l'Eloi Vila les porta a una entrevista.

Les actrius reflexionen sobre el que ha suposat per a elles participar en aquest projecte. Expliquen com han viscut la feina, la promoció i la possibilitat d'estrenar-se en un festival de cinema tan important com el de Canes. Les dues fan balanç de les seves experiències professionals, dels dos Goya de Natalia i la influència de l'actor Eduard Fernández, pare de la Greta, a l'hora de triar dedicar-se a la interpretació. Una conversa divertida, compromesa i amb la confessió d'un record dolorós superat gràcies al teatre.

twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

Anar al contingut