Ramón Gener, dilluns, a "Tot anirà bé".
Ramón Gener, dilluns, a "Tot anirà bé".
Dilluns, a les 21.55

Fer-se gran, a "Tot anirà bé"

Dilluns, 26 d'agost, a les 21.55, TV3 emetrà el cinquè capítol del programa d'estiu "Tot anirà bé", una barreja de realitat i ficció en clau de comèdia, que narra la història de les situacions amb què es troba el còmic i guionista Oriol Parreño. En aquesta ocasió, l'Oriol viurà la sensació del pas del temps en la pròpia pell.

"Tot anirà bé" és la nova sèrie del departament de Nous Formats que TV3 emetrà aquest estiu. L'Oriol Parreño, que representa l'antiheroi, es troba amb un bon grapat de situacions que li generen dubtes i incerteses i per a les quals no acaba de trobar solucions. Capítol rere capítol anirà fent un recorregut vital per tots aquests temes que preocupen la societat actual, i que el programa tractarà des de diversos angles. Pel camí s'ajudarà de personatges –reals i de ficció– perquè tot el que pugui semblar una tragèdia acabi amb una rialla.

El programa és una barreja constant de realitat i ficció, la qual cosa li dona un to surrealista. Els diàlegs, situacions i personatges hilarants que es creen naveguen per un munt de gèneres televisius i tenen un llenguatge visual propi, ple de referents que formen part de l'univers cultural de diverses generacions i que delectaran l'espectador amb músiques escollides especialment per donar aquesta personalitat marcada i una estètica i estil innovadors.

Capítol 5. "Em faig gran"

A la festa de l'amic invisible, a l'Oriol li regalen una crema antiarrugues i... esclata la crisi. A partir d'aquí tot són dubtes: que si la manera de vestir-se, que si s'hauria d'apuntar a un gimnàs per mantenir la forma, o si hauria de tenir més cultura a l'edat a què ha arribat... I què passa amb el nen que se suposa que tothom porta a dins? Funciona si és un nen amb canes?

"Tot anirà bé" és una producció de TV3 i STORY. Són sis capítols de 50 minuts, que s'emetran els dilluns a les 21.55 i els diumenges a les 13.30, a TV3.

tv3.cat

Anar al contingut