Ricard Ustrell i Ester Quintana
Ricard Ustrell i Ester Quintana

Felip Puig demana perdó a Ester Quintana pels fets del 14 de novembre del 2012

En la secció "Els quatre gats" d'"El suplement", amb Ricard Ustrell, el qui era conseller d'Interior el 14 de novembre del 2012 ha demanat disculpes a la dona que va perdre un ull per l'impacte d'una pilota de goma.

En una entrevista que ha fet Ricar Ustrell a "El suplement", Felip Puig, ha demanat disculpes a Ester Quintana. En aquell moment Puig va negar que els Mossos d'Esquadra haguessin llançat pilotes de goma aquell dia.

En concret, Puig ha destacat: "Ho lamento profundament. Em sap molt de greu la situació que va viure ella personalment i des d'una perspectiva ciutadana és obvi que en tot allò que la meva actuació hagués pogut causar aquesta situació des d'un punt de vista personal li demano disculpes i perdó però des d'un punt de vista institucional mentre no es demostri que un mosso va efectuar aquesta actuació no puc prejutjar mentre se'm va dir que cap mosso havia disparat aquesta bola".

També a la secció a "Els quatre gats" Esther Quintana ha dit a Ricard Ustrell: "Jo he hagut de demostrar que m'ho ha fet la policia. La Generalitat no n'ha aportat moltes, de proves... Felip Puig no m'ha trucat. Amb ell no he parlat mai. Amb Ramon Espadaler i amb Jordi Jané, sí...Qui és el responsable? Felip Puig, que ha de saber el que passa en el seu departament o la persona que va decidir no donar-li l'informe. Cap dels dos ha estat responsable. Aleshores per què cobren?"

Si voleu escoltar tota las conversa d'Ester Quintana amb  Ricard Ustrell, dins la sessió "Els quatre gats",  heu d'anar aquí.

La conversa amb Felip Puig es podrà escoltar a partir del cap de setmana que ve.

"El suplement" és el magazín d'actualitat del cap de setmana, i s'emet de les vuit del matí a les dues del migdia.

 

Catradio.cat/suplement

Facebook.com/elsuplement

Twitter.com/elsuplement

Anar al contingut