Divendres, a les 22.05

Felicitacions de Nadal amb mascareta, a "Zona zàping"

Demà, divendres, a les 22.05, a TV3, una altra edició de "Zona zàping", en què el programa comença a recollir felicitacions originals de Nadal dels espectadors i on el protagonista viral és un nen que va fer un homenatge a Diego Armando Maradona.

A partir d'aquesta setmana, el "Zona zàping" regala mascaretes exclusives del programa. Qui les vulgui només ha de penjar un vídeo a la web del programa felicitant el Nadal de la manera més original i divertida possible (cantant, ballant, recitant un poema...).

També es comptarà amb la presència de David Anillo, del grup Senyor Peix, que tancarà el programa amb el seu tema "Demà i per sempre".

El protagonista viral de l'esport aquesta setmana ha estat un nen de 13 anys que ha volgut homenatjar Maradona imitant un gol que l'astre argentí va fer de falta contra la Juventus el 1985.

També, curiositats, com un tanc que necessita que l'empenyin, periodistes amb problemes en directe o un expert en l'ús del "nunchaku".

I, com cada setmana, el recull de patacades rebudes pel programa a la secció "Estàs bé?", i el "No te la fotis", amb les imatges que fan arribar els espectadors per les xarxes socials: web, WhatsApp, Instagram, i TikTok.

tv3.cat/zona-zaping
facebook.com/zonazaping
twitter.com/zonazaping
instagram.com/zonazaping

Anar al contingut