La narració del Barça-Benfica serà de Joan Ferran
La narració del Barça-Benfica serà de Joan Ferran
DISSABTE, A LES 15.55

FC Porto-CE Noia Freixenet i FC Barcelona-Benfica, dos partits de la Lliga Europea d'Hoquei Patins, a Esport3

Aquest dissabte, a les 15.55, Esport3 emetrà els partits de la quarta jornada de l'Euroleague d'hoquei patins entre el FC Porto i el CE Noia Freixenet i el partit entre el Barça i el Benfica.

L'hoquei patins europeu serà protagonista aquest dissabte a la tarda a Esport3, amb dos partits de primer nivell. A les 15.55, el Noia Freixenet visita el Porto, en un partit clau pel liderat del grup B. Els de Sant Sadurní són líders amb 7 punts, un més que els portuguesos, gràcies a la victòria en el partit d'anada (6-4). Guanyar un altre cop en terres portugueses seria un altra victòria de prestigi i un cop d'efecte en el grup. A l'equip portuguès hi ha els catalans Xavi Malián i Sergi Miras, així com el tècnic Guillem Cabestany.

La narració del partit serà d'Imma Pedemonte i els comentaris, del seleccionador català femení, Josep Maria Barberà.

A partir de les 17.00, es podrà veure un dels millors partits del món de l'hoquei, el Barça-Benfica, un duel entre el líder de la lliga espanyola i el de la portuguesa, els dos campionats més potents del planeta. Els blaugranes lideren el grup C amb tres victòries en tres partits i a Lisboa ja van ser capaços de derrotar el Benfica per 2 a 4. Un altre triomf asseguraria el liderat del grup i, per tant, afrontar els quarts de final de la Lliga Europea amb la tornada a casa. El Benfica també compta amb representació catalana amb els jugadors Jordi Adroher, Albert Casanovas i Edu Lamas.

La narració serà de Joan Ferran i els comentaris, del seleccionador català masculí, Jordi Camps.

Tots dos partits es podran veure íntegrament per la web www.esport3.cat.

esport3.cat

Anar al contingut