Experiència iCat de Nadal als museus de Girona

Els oients del canal de música i cultura poden aconseguir packs familiars d'invitacions als museus de la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona entre el 9 de desembre i el 7 de gener del 2019.  iCat n'és mitjà oficial.

Sota el lema "Aquest Nadal la teva aventura comença al Museu", els 26 museus que conformen la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona oferiran una àmplia oferta d'activitats familiars programades amb motiu de les festes nadalenques: tallers infantils, casals, pessebres, audicions de música… amb la intenció que els museus entrin dins l'imaginari familiar com un espai obert, lúdic, amable i acollidor per descobrir durant el període nadalenc.

La proposta familiar d'iCat consta de packs d'invitacions -2 adults i fins a 3 criatures- per visitar algun dels museus de la Xarxa des del diumenge 9 de desembre fins al dilluns 7 de gener de 2018. Els nens i nenes que visitin els museus gironins es convertiran en superherois del Museu.

Participar en les experiències és gratuït per als oients d'iCat. Les invitacions es podran aconseguir a través del web del canal, a la pàgina ExperiènciesiCat.

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Instagram.com/icatfm

 

Anar al contingut