La pallassa La Bleda
La pallassa La Bleda

Experiència iCat al Temporada Alta de Girona

Invitació per a 4 persones a l'espectacle "Superbleda", el diumenge 10 de desembre, a les 12.00, a la Sala La Planeta de Girona, i a un dinar al restaurant Els Jardins de la Mercè, un cop acabi la funció.

iCat, el canal de música i cultura de Catalunya Ràdio, posa en marxa una experiència per conèixer el festival de tardor d'arts escèniques Temporada Alta en família, que té lloc a Girona i a Salt.

"Superbleda" és un espectacle familiar que té la força d'una formiga, perquè pot aixecar set vegades el seu pes; té el poder de desaparèixer perquè només aclucant els ulls ja no es veu, i pot salvar a qui convingui només dient "Un, dos, tres, salvats!".

La pallassa La Bleda es converteix en "Superbleda" quan entra en el món paral·lel de la infantesa, on els nens es poden arribar a sentir superherois. Un món a mida, idealitzat pels adults i viscut pels nens. Aquí, amb capa o sense capa, qualsevol pot imaginar-se salvant el món, derrotant els dolents i sentint-se segur i poderós.

Participar en les experiències és gratuït per als oients d'iCat. Les invitacions es poden aconseguir a través del web del canal, a la pàgina Experiències iCat.

 

iCat.cat

facebook.com/iCat

twitter.com/iCatpuntcat

 

 

Anar al contingut