Experiència iCat al NEU! Festival de Girona

Els oients poden aconseguir una invitació doble "All Acces" per viure el festival des de dins, el dissabte 20 de gener, a les 18.30, a la Sala La Mirona de Salt, amb un cartell de luxe.

iCat, del canal de música i cultura de Catalunya Ràdio, proposa una experiència diferent per viure la quarta edició del NEU! Festival no internacional de música i altres arts, que es farà a Girona i Salt del 19 al 21de gener. Els oients que aconsegueixin les invitacions dobles podran viure el festival des de la zona dels artistes que hi actuen, mantenint l'esperit de la nit berlinesa que va impulsar la seva creació.

Aquest any la música segueix sent l'epicentre de totes les arts que componen el programa. Concretament, el dia 20, els oients d'iCat amb invitació podran assistir a un concert amb un cartell de luxe, que compte amb les actuacions de Núria Graham, Mazoni, Miau Miau, Mourn, Holy Bouncer, Marta Pérez, Lu Rois i Caballo Ganador (DJ Set).

Participar en les experiències és gratuït per als oients d'iCat. Les invitacions es poden aconseguir a través del web del canal, a la pàgina Experiències iCat.

 

iCat.cat

facebook.com/iCat

twitter.com/iCatpuntcat

 

Anar al contingut