Experiència iCat al festival Vinyasons, amb un concert de Núria Graham, un tast de vins i una degustació

Els oients del canal de música i cultura poden viure una nit única al festival Vinyasons, amb un concert de Núria Graham, visita, tast de vins i degustació gastronòmica al celler La Vinyeta, a l'Alt Empordà, el 28 de juliol.

iCat sorteja invitacions dobles que inclouen l'entrada al concert de la cantant catalana Núria Graham, amb visita i tast de vins al celler La Vinyeta, a Mollet de Peralada (l'Alt Empordà), i degustació gastronòmica d'Ametller Origen, el dissabte 28 de juliol, a les 20.00.

El festival Vinyasons ofereix un cicle de música a cellers del Penedès, l'Empordà i Alella, amb degustació gastronòmica. La sisena edició presenta 12 experiències noves en què la música, els vins i la gastronomia es combinaran en el festival enocultural i gastronòmic de referència de Catalunya durant les nits d'estiu, des del divendres 29 de juny fins al 10 d'agost.

Participar en les experiències és gratuït per als oients d'iCat.cat. Les invitacions es podran aconseguir a través del web del canal, a la pàgina Experiències iCat.

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Instagram.com/icatfm

 

Anar al contingut