Experiència iCat al Festival Mot 2018 d'Olot

Els oients del canal de música i cultura poden viure de prop el festival literari que té lloc entre els dies 22 i 24 de març, amb allotjament inclòs la nit de divendres a dissabte.

TV3 i Catalunya Ràdio són mitjans col·laboradors del festival.

iCat, el canal de música i cultura de Catalunya Ràdio, sorteja un cap de setmana per a dues persones al Festival Mot 2018, que va començar el cap de setmana passat a Girona i que es desplaça a Olot entre els dies 22 i 24 de març. Els oients d'iCat poden aconseguir viure de prop el festival literari amb allotjament inclòs a Olot la nit de divendres 23 a dissabte 24. Les converses tenen lloc a la sala El Torín, la Plaça del Puig del Roser i el Bar Líquid, a Olot, i l'entrada és gratuïta.

Amb el títol "Literatura encarnada", la cinquena edició del festival Mot reflexiona sobre temàtiques com la barbàrie nazi, el conflicte basc, el periodisme de guerra, la corrupció i la cultura digital, entre altres. El programa d'Olot inclou set converses literàries i el ver-MOT, titulat "Periodistes en territori de guerra", i comptarà amb la participació de Mircea Cartarescu, Bashkim Shehu, John Carlin, Ngugi Wa Thiong'O, Salem Zenia, Luis Sepúlveda, Luisgé Martín, Anna Ballbona, Bel Olid i Belén Gopegui, entre d'altres. Josep Ramoneda és el comissari del festival.

Participar en les experiències és gratuït per als oients d'iCat.cat. Les invitacions es poden aconseguir a través del web del canal, a la pàgina Experiències iCat.

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

 

Anar al contingut