Experiència iCat al Barcelona Film Fest

Els oients del canal de música i cultura poden aconseguir una invitació per a dues persones per l'estrena del film "Mary Shelley", el diumenge 22 d'abril, a les 16.45, als cinemes Verdi de Barcelona.  

iCat, el canal de música i cultura de Catalunya Ràdio, ofereix la possibilitat d'assistir a l'estrena a l'estat espanyol del film "Mary Shelley", que projectarà en la secció oficial del Barcelona Film Festival, el diumenge 22 d'abril, a les 16.45, als cinemes Verdi de Barcelona. La invitació inclou l'assistència al col·loqui sobre el 200 aniversari de Frankestein, posterior a la projecció.

La peli explica la història d'amor entre Mary Wollstonecraft, la jove que acabaria escrivint una de les obres més importants de la literatura fantàstica de tots els temps, Frankenstein, i el poeta Percy Shelley. Quan la família de Mary descobreix l'aventura, li prohibeix que torni a veure Shelley. Però els dos amants fugen a la casa que el gran poeta Lord Byron té al costat del llac Leman a Suïssa.

El Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi, que se celebra a Barcelona entre els dies 20 i 27 d'abril, proposa una selecció de pel·lícules internacionals relacionades amb la literatura i/o la història, en un sentit ampli.

Participar en les experiències és gratuït per als oients d'iCat.cat. Les invitacions es poden aconseguir a través del web del canal, a la pàgina Experiències iCat.

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

 

 

Anar al contingut