L'equip d'"El Suplement" que aquest matí ha fet que s'omplís el Liceu.
L'equip d'"El Suplement" que aquest matí ha fet que s'omplís el Liceu.

Gran èxit d'"Omplim el Liceu", l'especial d'"El suplement" des del Gran Teatre

Aquest matí, "El suplement" de Catalunya Ràdio, amb Roger Escapa, ha fet un programa especial des del Gran Teatre del Liceu. Hi ha actuat el Cor Jove de l'Orfeó Català, la soprano Sara Blanch i el baríton Josep Ramon Olivé, els cantautors Judit Neddermann, Núria Graham, Roger Mas i la banda Mishima. També hi han assistit els expresentadors d'"El suplement" Sílvia Cóppulo i Xavier Solà i els periodistes Toni Cruanyes i Laura Rosel.

Avui, a les 10.30, Roger Escapa ha abandonat l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de la Diagonal i ha anat cap al Liceu per continuar el programa des d'aquest teatre, on l'esperaven més de 1.500 oients que han volgut seguir-ne la transmissió "in situ", que ha començat a les 11.00 amb l'actuació del Cor Jove de l'Orfeó Català interpretant "Carnevale di Venezia".

Pedro Pardo i Albert Galceran, de la secció "Els homes clàssics", i Pep Nogué, de l'"Arca de Nogué", han jugat amb el piano i el públic; el Cor Jove de l'Orfeó i la cantant Judit Neddermann han interpretat conjuntament el tema "No volem més cops", de la cantant de Vilassar de Mar. Sílvia Cóppulo, que va dirigir i presentar "El suplement" entre el 2011 i el 2015 i que actualment presenta "El divan", també ha assistit a aquest especial i ha lloat la tasca d'Escapa al capdavant del programa.

Com no podia ser de cap altra manera, també s'hi ha escoltat òpera amb les veus de la soprano Sara Blanch i el baríton Josep Ramon Olivé, acompanyats del mestre Pardo al piano. L'actuació conjunta de Judit Neddermann, Núria Graham i Roger Mas, i el realitzador del programa "Pista de fusta" d'iCat, Miqui Puig, que ha fet sonar Ovidi al Liceu, han tancat la primera part.

A la represa, Roger Escapa i Toni Cruanyes han entrevistat l'artista i activista cíborg, cofundador de Cyborg Foundation, Neil Harbisson. David Verdaguer i Maria Rodríguez, parella a la vida real i a la ficció, han vingut fins al Liceu per parlar d'"Els dies que vindran", la pel·lícula que protagonitzen. I el mentalista Luís Pardo ha presentat el seu espectacle "Secretos" que es pot veure a la Sala Ars de Barcelona fins al 27 de juliol.

A les 12.30, David Carabén, cantant de Mishima ha conversat amb Roger Escapa i Laura Rosel, i la banda sencera ha celebrat els 20 anys a l'escena amb els oients d'"El suplement" de Catalunya Ràdio interpretant qui més estima", del seu últim àlbum "Ara i res" i "L'ombra feixuga", un dels seus primers èxits.

L'especial s'ha acabat amb Xavier Solà, realitzador de "La nit dels ignorants 3.0", que va posar en marxa "El suplement" el 1988 i el va dirigir durant vint temporades, i amb una la foto d'equip, amb els col·laboradors i els artistes a l'escenari.

El programa "El suplement" s'emet els dissabtes i diumenges, de 6.00 a 13.00, a Catalunya Ràdio.

catradio/suplement
facebook.com/elsuplement
twitter.com/elsuplement
instagram.com/elsuplement
spotify.com/elsuplement

Anar al contingut