Roger Escapa, a la Plaça de Catalunya.
Roger Escapa, a la Plaça de Catalunya.

Èxit de participació en "El suplement" especial de Nadal i l'11a edició del Tió Solidari

Més de 300 nens i nenes han engreixat, un any més, el Tió Solidari de Catalunya Ràdio amb menjar per a nadons a benefici del Banc dels Aliments, durant l'especial de Nadal que el programa "El suplement" ha fet des de la plaça de Catalunya i que ha comptat amb les actuacions d'El Pot Petit, Núria Graham i Paula Valls i "Broadway a cappella".  

Roger Escapa ha portat l'especial de Nadal d'"El suplement" a la plaça de Catalunya, a partir de les 9.00, amb la tertúlia amb Marc Molins, Odei Etxearte i Oriol March. Després ha tingut lloc la primera actuació de la companyia d'espectacles i concerts familiars El Pot Petit, que han interpretat la cançó "El Nadal". A continuació, Mathew Tree, Liz Castro i Halldor Mar han explicat com es viu la màgia del tió des de l'estranger. A més, més de 300 nens i nenes hi ha anat a sentir El Pot Petit i a fer cagar un tió inflable de vuit metres amb Pau Guillamet, "Guillamino", en presència de Ramon Guàrdia, president del Banc dels Aliments, que treballa des de fa més de 25 anys per ajudar a pal·liar la fam al nostre país.

La festa ha tornat a l'escenari amb El Pot Petit, que han interpretat un dels seus èxits, "Els pirates", davant d'una munió de petits seguidors -i no tan petits-, que han participat també en el sorteig d'una bici de fusta del Mic que s'ha fet entre tots els assistents, amb la companyia de l'equip de l'"APM?". Després, Blai Marsé i Albert Galceran han fet la tria de les millors cançons de Nadal de la història i les cantants Núria Graham i Paula Valls han fet una versió en directe de la cançó "Santa Claus is coming to town". La música ha continuat amb El Pot Petit i la cançó "El lleó vergonyós".

Al migdia ha entrat en escena el cuiner i gastrònom Pep Nogué, que ha arribat des de Lapònia en un gran patinet i disfressat de Pare Nogué per repartir caramels i esbrinar què cuinen per al dinar de Nadal Mònica Terribas, Toni Cruanyes, Ricard Torquemada, Jordi Costa i Sònia Gelmà i com ho cuinen. Finalment, el programa ha rebut la visita de la banda musical de l'espectacle "Broadway a cappella", que fusiona música a cappella i teatre musical i que han tancat la festa solidària. 

 

#TióSolidari

 

catradio/suplement

facebook.com/elsuplement

twitter.com/elsuplement

instagram.com/elsuplement

spotify.com/elsuplement

Anar al contingut