Dijous, a les 22.05

Europa ens mira o com intentar parlar-hi en català, al "Polònia"

Demà, a les 22.05, a l'espai de sàtira política de TV3 "Polònia, Míriam Nogueras (Judit Martín) i Jordi Turull (Xavi Espinosa) pressionen perquè el català tingui presència a Europa. Yolanda Díaz (Alba Florejachs) i Miquel Iceta (Jordi Soriano) intentaran convèncer-los que tot va bé fent-se passar per parlamentaris europeus.

Basat en el documental "Man on the wire", Pedro Sánchez (Pep Plaza), haurà de fer equilibris a la corda fluixa per passar del Congrés dels Diputats a la Moncloa i esquivar totes les traves polítiques per arribar a pactar una investidura.

Qui veu complicada la seva investidura és Núñez-Feijóo (Queco Novell). José María Aznar (David Marcé) i Felipe González (Pep Plaza) li recriminaran que sigui incapaç de formar govern a ritme de C. Tangana. Feijóo intentarà calmar-se amb un esmorzar, però se li entravessarà el croissant.

Al "Telenotícies" es repassarà l'entrada del català al Congrés dels Diputats, amb declaracions de Gabriel Rufián (Noé Blancafort), Joan Tardà (Cesc Casanovas) i Santiago Abascal (Noé Blancafort).

Mentrestant, a la Generalitat, Pere Aragonès (Jordi Soriano), Patrícia Plaja (Agnès Busquets) i Joan Ignasi Elena (Cesc Casanovas) celebren l'èxit del nou sistema d'alertes, i plantegen implementar-ne de noves.

El Barça està d'enhorabona amb el debut de Lamine Yamal a la Champions. Per aquest motiu, Jan Laporta (Queco Novell) presentarà l'estratègia de nous talents futbolístics del club fitxant directament nens de primària.

Finalment, Ada Colau (Agnès Busquets) visitarà Jaume Collboni (David Marcé) després de la seva reunió amb el rei i s'adonarà que el nou alcalde mira d'esborrar tota empremta de la seva alcaldia.

tv3.cat/polonia

#PolòniaTV3

Anar al contingut